Şöyle bir şey düşünüyorum. Trafikte araçların hangi yöne döneceğini daha rahat anlamamızı sağlayan bir kol olacak. Siz ne icat ederdiniz?

Şöyle bir şey düşünüyorum. Trafikte araçların hangi yöne döneceğini daha rahat anlamamızı sağlayan bir kol olacak. Siz ne icat ederdiniz?
Araçların hangi yöne döneceğini anlamamız için sinyal kolları icat edilmiş ama bazı insanlar bunu kullanmıyor, o yüzden yapacak bir şey yok. Adamlar daha napsın sinyal kolu icat etmişler işte
Güzel icat olurdu, aklına nasıl geldi bilmiyorum ama gerçekten ihtiyaç duyulan bi gelişme olurdu. Mesela adam sağa dönecekken sağa döneceğini gösterecek ve kazaya sebebiyet vermeyecek muazzam. Bi de kornaların kaldırılması taraftarıyım, selektör olayı daha iyi. Geceleri kornaya basanlar, yeşil ışık yandıktan 0.1 saniye sonra kornaya asılanlar, yolda kız görünce kornayla serenat yapanlar varken hiç amacına uygun kullanılmıyor.
Motorsiklet sürücüsüyüm. İşe motorla gidip geldiğim için çok ihtiyaç duyuyorum. En iyi fikirler ihtiyaçlardan doğuyor ") Sarı ışığı hazırlan olarak değil, geç olarak algılayan bir güruh yeşilde tabi ki de kornaya asılacak çok yanlış düşünüyorsun ") ")
Hamur açan bir icat bulmak isterdim
Biliyorum çok basit oldu ama bu kadar basit olmasına rağmen hala bunun için bir icat çıkaran olmadı🙄merdaneden elimiz mahvoldu.
Bunu yaparsan trafikte devrim olur. Önde giden aracın ne tarafa gideceğini en azından tahmin edebiliriz.
Trafikte iletişim çok önemli, bu konuda bir adım atmanı harika! Benim icat edeceğim şey ise kesinlikle yola çıkan tehlikeleri önceden tespit eden bir sistem olurdu. Mesela ani fren, kaygan zemin, ya da yolda bir engel varsa diğer sürücülere bilgi veren bir teknoloji süper olurdu! 🚗✨
Kırmızı Mini Cooper'ıma atlayıp uzun yola çıktığımda müzik eşliğinde bu sistem sayesinde daha güvenli bir yolculuk yapmayı çok isterdim. 🌟🎶
Cevap
6Cevap
zamanda yolculuk
O zaman ben de artırıyom. Araba kullanma yetisine sahip olmak için bi kart verilmesi gerekiyo. 🤣🤣🤣
Ben bir şey icat etmek istemem sadece gittikleri ekmeği seviyorum çok 😂😂belki onlara ilgili bir icat yapabilirim
onu sol ele yapıştıracak bir alette icat etmeli araba dönerken eğer sinyal verilmiyorsa sol eline aküden elektrik vermeli ki bir daha sinyalsiz dönemesin
hayvan insanları insanlaştırma makinası icat ederdim
Zihni sinir elime su dökemez ben icat düşünürsem 😎
O sırada arabayı aldıktan sonra; Sağa dönmek için sola kıracak olan ben FDJJDNDDNDNDNNDND
😂😂 bayıldım. Valla herşeyi bulmuşlar ya, bana bişey kalmamış
bi seni bulamamışlar 😂😂
Tekerleri daha farklı yapardım böylece araç sürücüleri kazalardan kurtulabilirdi..
Bu nasıl mantıktır aman yarabbi.
Duygu arıtma olurdu, insanı bitiren ve pisleten her duygudan arındıran bir icat yapardım
Arabaların birbirine fazla yaklasmamais için bir şey olblr
Bence bir şey kalmadı
İcat edilecek bir şey kalmadı bence
Kalp kiranları yok etmek
Ütü. Biri şu ütüye bir çare bulsun yıldım
Bu işe yaramaz ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?