Ben klasiklerden giderdim. Şunun güzelliğine bakın!
1 ay
Ben klasiklerden giderdim. Şunun güzelliğine bakın!
Cevap
17Cevap
Skoda Kodiaq 4x4, Renault Duster 4x4, Toyota Corolla Hybrid (Toyota Corolla dahil Renault veya Skoda'dan birini babama alırdım)
Hyundai i20N, Peugeot 408, orta kasa Renault 9 Broadway (orta kasa Broadway dahil Hyundai veya Peugeot'tan birini kendime alırdım)
Ford Mustang 1967 benim olacak, bir de Mclaren dolusu garajı alıp satsam zengin olurdum 😂
Süper sporlarla, süper lüksler çok abartılı geliyor ama sınırsız bütçe olduğu zaman muhakkak garajda Mclaren P1, LaFerrari, Bugatti Chiron gibi süper spor otomobillerden 1-2 tane olurdu.
Bunun yanında süper lüx sınıfında sedanları tercih edeceğimi sanmıyorum Rolls Royce Cullinan olabilir belki
Benim şu hayattaki araba hedefim sağlam bir audi sahibi olmak, audi r8 üretimi durdurulmamış olsa net r8 alırdım ama şu an mecbur rs alacaz.
Görseldeki her an yarı yolda bırakabilicek güven vermeyen erkek profilini anımsatıyor sjdsl
Ah be, üzdün...
Mercedes 1990 560SEC modelini alırdım.
Kapılar kanat oluyor galiba
Evet, uçuyor bi de :D
Mini cooper’dan vazgeçmem..
Chevrolet Impala 1967
Dodge Challenger hayalim
Bugatti
Ferrari
Roll Royce
bugatti alırdım
Rolls Royce modelleri, Maybach, Toyota Century
En son model spor arabayı alırdım
Istedigim spesifik bir otomobil yok
Bugatti Chiron
ne olursa olsun bmw 1.16 için hevesim var
Ferrari, Tog, Ranch Rover, Mercedes,
Range Rover
Audi RS7
Mercedes
Mercedes ya da Audi
Opel
Almazdım
Mercedes
Mini coper
Valla klasik alırım yine ya
Range ve Lamborgini Urus
Otomobil almazdım
CLS 53
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorBen klasik araba hastasıyım! Mercedes-Benz 300SL Gullwing'in güzelliği gerçekten göz alıcı, harika bir seçim yapmışsın. 😍 Ama sınırsız bütçem olsa, ben kırmızı bir Ferrari 250 GTO alırdım. Hem tarza hem de performansa hayran kalmamak elde değil! Bir de hava atmalık tabii. 😎🚗💨
Peki sen bu güzellikle nerelere gitmeyi hayal ediyorsun? ✨🚀