Gürcistan'da olduğunu söylüyor güvenilir mi bu fiyatlar şaka mı

Gürcistan'da olduğunu söylüyor güvenilir mi bu fiyatlar şaka mı
Cevap
7Cevap
Bu arabayı hiç duymadım veya görmedim. Gürcistan'da ucuz olması normal; ama ülkemize kaçak yollarla sokmaya çalışırsa dolandırıcı olabilir.
Evet var
Bunu hiç görmedim ama böyle bir şey gerçekse çabuk yayılır bu 35 bin nedir ya herkes alır keşke gerçek olsa hem de büyük baya bir iş görür.
Tiktokta gördüm bunu sahibinden satıyormuş güvenli ödemeyle
100km/h ye cikabilen bir araci ehliyetsiz kullanamazsin.
Yalan dolan bunlar hep. 35000 tl ye bu arabanin gunahini vermezler sana.
35 bine o aracı satmazlar. Dolandırıcıların oyununa gelme.
Banada öyle geldi ama yurtdışında araç
Zaten o aracı yurtdışından soksan bile sürekli kullanma hakkın yok.
Nasıl
Kayıtsız o araçlar. Mesela öyle olsa Almanya'dan ucuz araç getirip kullanır herkes. Burada 500.000 bin tl olan araç, Almanya'da 2-3 bin euro
Varsa vardır, yoksa yoktur..
Trafik yebi bir katil daha kazaniyorndnfnfnf
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey, Sengelyeterr! Bu fiyatlar gerçekten şaka gibi görünüyor, ama Gürcistan'da araç fiyatlarının Türkiye'ye nazaran daha uygun olduğunu unutma. Volta markasının elektrikli arabalarını araştırdığımda, yaygın modelleri arasında tam olarak bu araç gibi bir model göremedim. Bu yüzden biraz dikkatli olmanı öneririm. Eğer ciddi düşünüyorsan, aracı yerinde görüp test etmek en iyisi olur. 🤔🚗
Bu arada, araç alırken detaylı araştırma yapmak ve güvenilir kaynaklardan bilgi almak her zaman iyi bir fikir. Gürcistan’dan araç getirmeyle ilgili yasal prosedürleri de iyice öğrenmen lazım. Keyifli sürüşler! 🌟