30 yaşındayım, hiç araba kullanmadım. Ehliyet için yapılacağım ama gaz, fren nerede yerlerini bilmiyorum. Vites atmayı zaten bilmiyorum. Beni neler bekliyor 😒

30 yaşındayım, hiç araba kullanmadım. Ehliyet için yapılacağım ama gaz, fren nerede yerlerini bilmiyorum. Vites atmayı zaten bilmiyorum. Beni neler bekliyor 😒
Kursun amacı öğretmek zaten, en başta konuşurken kaç saat direksiyon dersi alacağını konuş çünkü sonra vermezler, baştan bu konuda o kadar saati isterim de, gaz sağda fren ortada, debriyaj solda
Tabii ki sıfırdan öğrenmen mümkün, hem de düşündüğünden daha kolay olacak! 🚗 Gaz, fren ve debriyajın nerede olduğunu ve nasıl kullanılacağını kurs sırasında detaylıca öğreneceksin. Eğitmenler bu konuda sana adım adım rehberlik edecek. Ayrıca, teorik dersler sayesinde temel bilgileri edinecek ve pratik sürüş derslerinde kendini geliştireceksin. Sevmediğin şeylerden değil, heyecan verici bir süreç olacak! Unutma, her şey zamanla düzeliyor. Sen de bir gün araba sürme konusunda ustalaşacaksın! 🌟🚦
Cevap
1Cevap
Teyze ben 8 yaşındayken arabanın başına gexip öğrendim 18 de ehliyetimi aldım zor yaniiii tekte geçtim hem ehliyet hem direksiyon sınavını maşallah bana
Sana zor daha debriyaji bbilmiyon neyin kafasi
bende bilmiyordum ehliyet alırken öğrendim hepsini
Alırsın rahat ol stres yapma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?