Motoru ile dertleşen birisi çok mu yalnızdır 🤔
Yağmurlu İstanbul pazarından günaydın keyifler yerinde mi 😂🖐

Motoru ile dertleşen birisi çok mu yalnızdır 🤔
Yağmurlu İstanbul pazarından günaydın keyifler yerinde mi 😂🖐
Öff böyle triplenen insanları hiç sevmiyorum, evet soru özünde kişiden bağımsız bir şekilde eğlence ve goygoy içeriği ama genelde şu motorcu ve sporcu tayfada tuhaf bir egoistlik var, kendilerini üst insan falan zannedecekler yakında. Tamam kardeş en Schopenhauer, en yalnız, en toplumdan farklı, en aykırı, en kendisini geliştirmiş alfa sensin deyip susturmak gerekiyor. Bu kanıya nereden vardın derseniz, böyle topluluğun olduğu gruplarda, sosyal medyada vs sıkça görüyorum. Bu sorudan bağımsız cevap veriyorum, soruya gelirsek yok ne alaka, ben de kedimle dertleşiyorum.
Tabii ki değil. Ben de spor yapmayı, motor almayı düşünüyorum. Motor zaten temelde bir taşıttır, arabadan daha az çevreye zararı dokunan, pratik bir araç. Spor da herkesin hayatında olması gereken bir gereksinim. Bu ne zaman, bu alfa diy taşşk koktuğunu falan zanneden cinsiyetçi heriflerin alanı oldu anlamıyorum, bu kadar hayatın içinde olan basit bir şeyi neden editlik, sigmalık, filmdeki ana karaktermiş gibi hissetmelerini sağlayacak şekilde böbürlenip, kendilerine bu noktada imaj çizdiler anlamıyorum. Eskiden kitap okuyanlarda görüyordum eline kitap aldı diye bununla övünecekti neredeyse, lan zaten kitap herkesin okuması gereken bir şey? Küçük prens okudun diye teşekkür mü edelim yani? Saçma sapan insanlar ya üstlerine kusacağım.
Motoru ile dertleşen birisi yalnız değil, motoruyla özel bir bağ kurmuş demektir. Ben de sık sık motorumla dertleşiyorum, bu bence özgürlüğün ve tutkunun bir ifadesi 🏍️😉 Dertleşmenin de rahatlama ve huzur verici bir yanı var. İyi yollar ve keyifli sürüşler, İstanbul'dan selamlar! 😄🖐
Cevap
16Cevap
Dertleşmek mi.. beni yolda bırakınca yedi sülalesine sövüp sarı ilana atıyorum.. ne dertleşmesi
Birine ihtiyacın varsa yalnızsındır.
Sevdiğim. Birşeyse neden dertleşmeyeyim motorum olursa daha iyi olur baya tutkunuyum
Bi derdim varsa motora binmem. Son günüm olur o gün yoksa 😂
Yalnız demeyelim de arabasını seviyordur ya da motorunu seviyordur diyelim
Yapma yahu, egzozu da çok çekici geliyor mu bari, uyurken yanına yatır istersen 😂
Motoru olan bir kişi dünyanın en iyi arkadaşına sahiptir
Yalnız değil kafası güzeldir
Doktora görünmesi şarttır 🤣
Motoru ile dertleşen adam kafayı sıyırmıştır 😂
İlginç bir fanteziymis
Ne guzel iste agzi var dili yok 🥲
Morotundan daha iyi gelen birisi olmamıştır
Motorunu çok seviyorda olabilir
Motora kadar düştüyse “evet”
Bir dönemler temsili ben..😂
Aşıktır o ( motoruna )
Piskolijisi iyi değildir