Ülkede asgari ücret 17.002 TL ve Türkiye'de en geniş kitlenin aldığı ücret asgari ücret ve 20-30 bin arasındaki maaşlar. Bunu daha sonra memur maaşı takip ediyor ve en düşük memur maaşı 39.206 TL. Türkiye'de yoksulluk sınırı Türk-İş'e göre 62.772 TL ve TÜİK'e göre 52.000 TL... Türkiye'de en ucuz araba markalarından biri olan Renault'un en ucuz modeli olan Clio'ya bakalım

Gördüğünüz gibi arabanın anahtar teslim fiyatı 1 milyon 184 bin 900 TL. Şimdi bunu maaşlar üzerinden hesap edelim
1.184.900 ÷ 17.002 = 70 ay çalışması gerekiyor
1.184.900 ÷ 39.206 = 30 ay çalışması gerekiyor. Arabalı erkek isteyen kızlar buyrun kolaysa kendileri alsın 😄
69 Yorumla- 1 yıl
Ya kanka şunu söyleyebilen şükür bir kadın gördüm ya awq tamam ya JZXBXBZBSBSBSNS
- 1 yıl
@MilkyWays Rica ederim Milky hanım, ha bir de şunu bir taksana ya oluyor mu diye bakacağım öyle 💍
DKXMZZNZNnzzns
Soran1 yıl70 ay ev kirası harçlık yemezse mi?
- 1 yıl
Milky hanım başka ne olacaktı acaba AMBSHSBSBSHSHAA
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılErkekler şimdi herşeye bakıyor atamasına Atanamadiysa gorusmeyelim diyor. Maaşı soruyor. Haliyle kızda araban yoksa ayrılır normal. Atamasını beklemeyeyim atanmış hazır sıcak para gelen kızı alayım diyen erkekler varken kızda arabası olan erkek istesin bir zahmet
40 Yorumla
Yaşadığımız zaman maalesef erkeklerede kadınlarada kendince profil oluşturuyor ve bizlerde bunu kabul ediyoruz veya satın alıyoruz. Dolayısıyla böyle olması gerekiyormuş gibi davranıyoruz. Elbette büyük bir rahatlık ama bu şartlar üzerinden değerlendirmeler hayal kırıklığı ile sonuçlanabiliyor
12 Yorumla- 1 yıl
@EsinDirik bende zaten gerçek hayatta kendi kafamızdaki şablonlara göre şekillendirdiğimizden bahsettim
Evet arabası parası olan erkekleri tercih eden zavallılar çok arabam var sevgilim yok arabam için olacaksa olmasın boş düşünceler dersin ki anasının karnından arabayla çıktı
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Araba sahibi olmamak bence büyük bir eksiklik değil. Önemli olan, kişinin hayatındaki diğer yönleriyle nasıl bir insan olduğudur, değil mi? Arabam var ve KızlarSoruyor'daki üyelerin önerileriyle kırmızı bir Mini Cooper aldım, ama bu demek değil ki arabası olmayan biriyle görüşmem. Eğer seninle güzel vakit geçiriyor ve seni anlıyorsa, arabası olup olmaması çok da önemli değil. 🚗💖
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Arabalar konusunda 490 cevap paylaştı. Benim akülü sandalyem var ama yine istenmiyorum
10 YorumlaBazı yorumlar cidden çok saçma bu zamanda araç almakta zor artık neden zorunluluk gibi goruyorsunuz ki fiyatlardan haberiniz var mi sizin 😒 ayrica arabayi sirf kizlarla eglenmek icin alanlar da var bunlari düşünüyor musunuz hiç karaktere bakmak yerine arabaya bakmaya devam edinnnn aferin size
12 YorumlaEfendi, merhametli, sadık olsun yeter. Arabası olup ta ne haltlar karıştıran bir sürü erkek var.
73 Yorumla- 1 yıl
@EsinDirik belki de aç gözlüdür ayrica neden sadakat beklemiyorsun yuh yani
Arabasıyla son ses müzik açıp gezen erkekte eksiklik olduğunu düşünürm. Arabasız erkek gibi kategorizeler yapan kadında da eksiklik olduğunu düşünürüm.
54 Yorumla- 1 yıl
ne alaka evimde dinleyemiyorum son ses müzik.. gece klubune de gitmiyorum.. nerde dinleyeceğim güzel müzikleri.. piano concertosu bile dinlemişliğim var trafikte son ses..
- 1 yıl
@eleguneferidun kulaklık tak diğer insanlar senin gürültünü dinlemek zorunda değil
- 1 yıl
@RuhsuzErgen diğer insanlara dinletmiyorum kendim yükses sesle dinlemeyi seviyorum.. ikisi arasında fark var
1 yılHayır. Para kazanılır kaybedilir. Kişiliğinde, ruhunda bir eksik olmasın. Şeref, ahlak, mantık bunlar eksik olmadıktan sonra evinin arabasının pek bir önemi yok.
59 Yorumla- 1 yıl
Helal be dostum
- 1 yıl
Sapik mi kardeşim ben seni tanımıyorum sen beni tanımıyorsun
- 1 yıl
- 1 yıl
@chibuike İnanıp inanmamak size kalmış. Kimseye yalan borcum yok. İnanması güç olsa da dürüst insanlar hâlâ var.
Gizli Üye(30-35)1 yılArabam var, evim var.
Bununla zerre alakası yok.
Kız arkadaşım yok yıllardır.
Olduğu vakitlerde üniversitedeydim, ay sonunu zor görürdük.
Mesele insan içinde olmak, insanın ruhuna dokunmak.
Evet, iki cinstede paranın kıymetli olduğu insanlar, olduğu gibi yine iki cinstede bunun aksine düşünen insan vardır.
Kendine uygun olanını bulmak, meziyet.
Not: Ben aramıyorum.00 Yorumla
1 yılEksik goren cok olur. Bu konuyla ilgilenmeyen de cok olur.
Seni begenecek insan begenecek birseyler bulur.
Begenmeyecek insanlar da begenmemek icin mum isigi gordugu anda deniz feneri gibi yuzune cakar.11 Yorumla- 1 yıl
👏🏻👏🏻👏🏻
hayatta ne yaptığıyla alakalı. boş beleş harcadığı için yoksa kötü bakarım evet. vizyonsuz ayakları yere basmayan asgari temellerini kendi için atmamış bir erkek ilişkide de mıymık olur
10 YorumlaKendim almayı düşünüyorum, kendi evime çıkmayı düşünüyorum, illa birşeylere sahip olmak için beyaz (atlı) prensi beklemeye gerek yok, arabalı demiyor bak atlı diyor.
00 YorumlaEn azından araba sürmesini bilmeli. Büyük eksiklik olarak görüyorum bunu. Araba bir şekilde alınır hemen olmasa da
112 Yorumla- 1 yıl
Kendim adina soyliyim manuel sevmiyorum karmaşık geliyor otomatik daha basit ve iyi geliyor o yüzden dusunceni merak ettim arabayi her sekilde kullanmali mi dersin yoksa kullanabilsin de otoda kullanabilse yeterli mi diyorsun bu konuda ne dusunuluyor merak ettim ondan sordum kusura bakma merak ettim
1 yılBir olay anlatayım.
Seneler önce bir kızla tanıştım. Bana direk araban var mı diye sordu?
Bence araba gerekli. Tabi onlar için. :)
10 Yorumla
1 yıleksiklik degil, hele su ekonomik durumda hic degil. alabilmis olmasi bi artidir sadece, artik toplu tasimayla gidip geliriz nolmus yani
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOlabilir normaldir. herkes araba alacak veya kullanacak diye bir kural yok.
Mesela ben araba kullanmakta iyi degilim bu yüzden almıyorum 😂Her kullandıgım zaman kaza yaparım 😂😂kimse bana güvenmesin , arabasını teslim etmesin 😂😂00 Yorumla
1 yıl18 yaisnda kendi emeklerim ile arabam vardi bı değişiklik yok yani şimdi de var ama eskisi gibi zevk vermiyor artık
00 Yorumla
1 yılHayır görmem bana göre para kazanılır kaybedilir Kişiliğinde efendi ahlaklı merhametli sadık olsun yeter gerisi illaki zamanla olur
00 YorumlaAdam olsun sevdi mi tam sevsin arabası olmasada olur gün gelir arabada olur ama adam değilse hiç bı zaman adam olamaz
00 YorumlaAraba alıp onla uğraşamam anlaşmalı olduğum taksiciler var, ne kredisi umrumda ne yakıtı ne masrafı 😂
07 Yorumla- 1 yıl
Arabam olsaydı aynı mesafeye geliyor. Zaten iş yeri servisim de var, evim şehirin merkezinde. Çıkmam gitmem her zaman otobüs bulamayacağım spordan bitik olduğum durumlar, iş yerine taksiyle gitmem gereken durumlarda iyi oluyor. Toplu paran yoksa, araba kredisi ve borcu gereksiz. Zaten iş yerinde sevilen bi tipim. Arabam olsa ee kanki nereye gidiyoruz? Yakıt parası da verilse kimsenin şoförlüğünü yapmak istemem. Apaçi miyim ben boş boş arabayla gezeyim? Zaten trafik yoğun, üstüne birde ben kalabalık yapmak istemem..
1 yılaraba araç gereç gibi gerekli el aleti gibi bir şey olarak algılanmalı. Lüks değil araba ihtiyaç
00 Yorumla
1 yılArabasının olmaması bir eksiklik değil bence. Adamlığı eksik olmasında varsın arabası eksik olsun.
00 YorumlaHayır araba günümüzde lüks. Çalışıp kendi ayakları üzerinde durabiliyorsa eksik değildir.
10 Yorumla
1 yılhayır görmem arabası olup olmaması pek de umrumda olmaz açıkçası
10 YorumlaNe alaka ya herkesin arabası olmak zorunda mı
10 YorumlaEksiklik degil normal olabilir arabasi olacak diye bi kaide yok
10 YorumlaHayatimda hic arabam olmadi eksikliginide yasamadim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBenim yaşıma uyacak 40 yaşına gelmiş bir erkek için eksiklik tabii ama 30 altından bunu beklemek de haksızlık
24 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl👍
1 yılToplu taşımalarda sürünen biri olarak aska eksiklik görmem
00 YorumlaEksiklik olarak görmem
Her şey çok pahalı , olmaması gayet normal00 YorumlaAdamlığı varsa o yeter. Mal-mülk kazanılır da adamlık zor.
00 Yorumlaşimdi yoksa bile bir gün almaya azmetmesi iyi olur.
at avrat silah demişler :D
00 YorumlaHerkes anasının karnından arabayla mı dogdu ne alaka yaaa
00 Yorumla
1 yılBekar olupta arabası olandan korkun kızlar her hafta birini götürür
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBana göre eksiklik ayrıca bu devirde araba ihtiyaç toplu taşıma da sürünmeyi tercih etmiyorum
25 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılArabası olmayan erkek
Eziktir
Noksandir
Eksiktir
Acizdir
Güçsüzdur
İktidarsizdir
Boş adamdır
Kimse iplemez
Adam değildir00 Yorumla
1 yılBence arabası bir erkeğin olmalı
Yani kızlarda da erkeklerde de olmalı
Sonuçta ihtiyaç olabiliyor bir yere gitmede gelmede
Ve bence herkes almalı...00 Yorumla
1 yılMaddiyata bağlı kötü düşünmeyin herkes başkalarıyla aynı hayatı yaşamıyor birisi Porsche alırken diğeri onun benzin parasını bile bir arada görmemiş olabilir
00 Yorumla
1 yılÖnceden önemsiz derdim ama şimdi önem veriyorum
12 Yorumla- 1 yıl
Neden
- 1 yıl
@kopyakalpler31 önem vermedikte ne oldu yine kıymet bilinmedi
1 yılEksiklik değil ama olması güzel olur. Yani almak için çabalayan biriyse olur.
01 Yorumla- 1 yıl
Neden olmasın 🤣
Gizli Üye(25-29)1 yılBence eksiklik ama tabi arabası olan erkeğe kadın da birşeyler verecek her şey karşılıklı bu devirde
09 Yorumla- 1 yıl
Ne verecek mesela?
Cevap sahibi1 yıl@Shazam6 aynen kardeşim sonuçta arabayı almak için imanımız sikiliyor biz kızlardan istemişiz çokmu 😂
Cevap sahibi1 yılOnlar isterken sorun olmuyorda biz isteyince mi sorun oluyor jajaja
Cevap sahibi1 yıl@Shazam6 he o mu 🤣🤣 tamam şimdi nasıl biri olduğuna bağlı bende BMW 320 i var 2023 model kasası sağlamsa neden olmasın 😂😂
Cevap sahibi1 yılAraç modeline göre bence kız olmalı 😁
Cevap sahibi1 yılMisal lüks segment aracı olan model manken gibi kızla takılmalı ama tofaşsa kenar mahalle dilberi jajajaja
1 yılBir şey düşünmüyorum. Herkesin şartları bir değil.
10 YorumlaHerkese bir araba lazim.
00 Yorumla
1 yılBenim İstanbul kartım var olmaz mı
00 Yorumla"Arabası olmayan adam gereksiz adamdır" derler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKızlar arabası olmayan erkeklerle kanka, arabası olanlarla sevgili olur.
00 Yorumla
1 yılEvet büyük eksiklik, kendinden biliyorum
00 Yorumla
1 yılEvet görürüm benim arabam var onunda olsun
00 Yorumla
1 yılhayır herkesin olmak zorunda değil
00 YorumlaBaba evinde herkesin ayrı mercedesi vardı ya
00 Yorumla
1 yılKız tavlamak için isteğe bağlı gereç
00 YorumlaGörmüyorum olabilir
00 Yorumla
1 yılAlır birgün inşallah
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılöf ne alaka ne alakaa
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılMotor var motor olmaz mı?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKızların arabası olsun bizim niye oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBoş teneke gözümde
00 YorumlaNe dusuneceğim oda insan
10 Yorumla
1 yılOlmaması lazım ama araba şart
10 Yorumla
1 yılHayır
00 Yorumla
1 yılHerkesin arabası olcak diye bır kaide yok
00 Yorumla