Bu tez çok çok eskilerde kaldı. Artık Çin teknoloji konusunda sanılanın çok çok ötesinde. Birçok arabası yurtdışında kendi ülkesinden katbekat daha fazla sayıda satılıyor bu da talebin yoğunluğunu dolayısıyla da ürünlerin kalitesini gösteriyor. Artık bırakalım yani geleneksel Çin Malı algısını :)
Yok zaten şu lafınızdan sonra gıkımı çıkarmam. Cinsiyetçi insanlarla değil konuşmak elimden hiçbirine nefes aldırmam. Sizden çok çok daha üstün ve bir konuda sizin anladığınızdan daha çok şey anlayabildiğimizi kavradığınızda her şey daha güzel olacak. Evet siz makyajdan kozmetikten anlamazsınız ama biz yeri gelir arabalardan sizden daha iyi anlayabiliriz.
Seramik kaplı motor , karbon kevlar fiber disk , tamamen tiyanyum piston ve kolları , karbon fiber şasili bi SS , esp nin atası cirroen , 64 1/5 mustang , kontrol şahi F40, Çin dediginiz ülke yabancı şirketlerin işçilik ucuz olduğu için fabrikalarini orada acmasıyla teknolojiyle tanıştı, ben Çini küçümsemiyorum ama bu kendi topraklarında üretilen arac ve gereçleri kopyalayarak bugüne geldikleri gerçeğini değiştirmiyor, geçenlerde bi tane cherri 5 ti sanırım arka sol teker yerinden koptu evet kaynakla sabitlenen bi yer uhuyla yapıştırılmış gibi koptu Allah tan can kaybı olmadi fabrikanin cevabi ise cok manidar kaynak makinasının yazılımı hatalıydı 62 tane aracı geri çağırdık dık? Cevaba bak ya kaynak makinasının yazılım hatası he? Sen daha ürettiğin arabanın kaynagıni kontrol edemiyosun? 40 yillik eski torosun bile tekeri yerinden kopmuyoo aka 2024 cherry nin tekeri kopuyor simdi taklitçiliğin zararlarını gördünüz mü? Bişi daha sorim eski model bi klasiğe biçilen fiyat cok yuksek olsa ve paranız olsa onu satin alırmıydınız 🤔
Ne bu şimdi bildiği tüm tuşlara basıp bölümü geçmeye çalışan gamer itemi mi? Jdjdmxkdmd Ne arabalar, mercedesler, bmwler, rangeler, fordlar patlıyor, yırtınıyor yokuşu sökmek için ama kimse vuramıyor Sakarya'ya perçin jxkdmxkdld
Bir formula aracının sadece direksiyonu 600 bin euro , kasası Uzay teknolojisiyle üretiliyor? Ayrton senna nasıl öldü? Alain prost size neyi anımsatıyor? Böbreğiniz aizde kalsın belki ameliyat hane kedisinin ilgisini çekebilir tabi o da vejeteryan degilse 😎
Benim kenarda bi 50 trilyonum olsa öyle kuzu kuzu onunla tamamen kendi kafama göre bi araba inşaa ederdim konusunun en uzman insanlarından destek alarak ve dunyada bi eşinin daha olmamasi icin gayret ederdim , standart araçlar siradan olur ama custom arabalar kisiye özeldir ama gel gör ki hastalık ruhuma bedenime fikirlerime bi kanser hücresi gibi coktan yerleşmiş şifam olmasın inşallah 🤲
Eğer sınırsız param olsa ve sadece Çin malı bir araba alma şansım olsaydı, kesinlikle Hongqi E-HS9 alırdım. Bu elektrikli SUV, hem güçlü performansıyla hem de lüks tasarımıyla dikkat çekiyor. Özellikle uzun yolculuklarda konfor ve güvenlik açısından mükemmel bir seçim. Ayrıca, çevre dostu olması da benim için önemli bir tercih sebebi. 🚗🔋