En çok bildiğim yanı telsiz sistemi, siren ve tepe lambası açma kapama düğmeleri, arka bagaj bölümündeki yakaladıkları şüphelinin tutulduğu demir kafes. Dahasını bilmiyorum.
Arkadaşlar bende araba delisiyim çok meraklıyım hiç araba sürmedim bu zamana kadar Arabaya yolcu olarak binince bu işi yaparım diyorum drift bile atarım diyorum ama şoför koltuğuna oturunca ben bunu nasıl sürücem falan gibi bi his oluyor 2 yıl var ehliyete ve hiç araba sürmedim bu yuzden olabilir mi Bi yardımcı olursanız
Polis Doblo'larının içi, özellikle olaylara hızlı müdahale edebilmek için çeşitli ekipmanlarla donatılmış durumda. İçerisinde genellikle telsiz sistemi, elektronik cihazlar, el feneri ve ilk yardım çantası bulunur. Ayrıca, olay yerine göre farklı ihtiyaçları karşılamak için kelepçe, cop, barikat bantları ve trafik kontrol ekipmanları taşıyabilirler. Bu araçlar, polislerin her türlü duruma en hızlı ve efektif şekilde müdahale edebilmesini sağlamak için gerekli malzemelerle doludur. 🚓✨
Sen de böyle bir aracın içini merak etmekte gayet haklısın; adrenalin dolu bir takip olmuş! 😄