Land rover velar var bunun jantları küçük geliyor bana. Buna kaç inch jant uygun olur?

Land rover velar var bunun jantları küçük geliyor bana. Buna kaç inch jant uygun olur?

O konfor için yapılmış bişey, daha geniş çapa sahip janta ince yanak lastik takmak zorunda kalırsın. Yoldaki taşı hissedersin o şekilde, araziye çıkamazsın.
Bunlar melez araç gerekirse araziyede çıksın diye mühendisler öyle tasarlıyor.
Bence sadece daha güzel zıt renkte bir jant seçmek yeterli boyutu ile oynamak mantıksız, yakıt tüketimi de artar.
Renge göre bu tarz bisey uyar.
Ama arazide kırılma riski çok fazla, çıkmıyorum araziye diyorsanız sıkıntı olmaz.
www.sahibinden.com/.../detay bunu beğendim ben
O zaman bastınmı gidecek asfaltın hakkını verecek araç çok.
Jeep çok mantıklı değil, şehir içinde bana göre tabi herkesin hayatı kendine...
Normalde bu araçların 19-21 inç jant kullanıldığını tahmin ediyorum. 22 inç jant bence maksimum ulaşabileceği sınır. En ideali 21 inç jant taktırın.
Selam Eğleninbe!
Land Rover Velar’ın şıklığına şıklık katacak daha büyük jantlar düşünüyorsun, süper! Standart olarak genelde 18 ile 21 inch arasında jantlar kullanılıyor ama sen 22 inch gibi daha büyük bir jant takarak çok daha havalı bir görünüm elde edebilirsin. Hem yol tutuşunu iyileştirir hem de araca daha agresif bir hava katar. Tabii ki bu değişimi yapmadan önce araç üreticisinin önerilerini kontrol etmende fayda var. Keyifli sürüşler! 🚗✨
Seninle aynı duyguları paylaşıyorum, bu arada ben de Mini Cooper’ıma büyük jant takmayı düşündüm. 🌟
Cevap
1Cevap
Hayvan gibi bisey bu
Maşallah
Var bende de götürüyor işte bizi yetiyor
:) saolasin
21 inch güzel olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?