Kucuk arabaları önerir misiniz, kullanisli mi? 200-250 bin tl ye ne önerirsiniz?

Üniversite kazandim gidiyorum. Babamdan araba istedim almıyor. Masraflarin olacak kira vs olmaz dedi ama söz vermisti. Hedefini kazan sana araba alacagim rahat git gel demisti simdi yan çiziyor.

Benimde biraz birikmisim var, artik ben almayi dusunuyorum. Gidince ordan arabalara bakmayi düşünüyorum. Bu fiyata pek araba bildigim kadariyla yok. Eger varsa onerilerinizi alırım.

Bu fiyata kucuk arabalari dusunmeye basladim. Yuki, citroen ami vs var ya. Ogrenci olarak yeter diye dusundum ama kullanisli mi, cok savrulur mu, kişin kullanilir mi bilemedim.

Baya bu kucuk araclari arastirmaya basladim. Maksimum hizi falan dusuk ama en azindan bir yerden bir yere götürüyor. Bir kiz ve ogrenci olarak yetmez mi sizce?

Okula gidip gelirken, markete, hastaneye, sehir icinde vs gider gelirim diye dusunuyorum. Surekli otobus bekle, tikis tikis bin, dayilarla ya da erkeklerle falan genc kiz olarak dip dibe git, karta para yükle vs zor olur diye dusunuyorum. Belki otobuse harcayacagim paranin cok az bir kismini bunun elektrigini doldurarak harcarim, rahat ederim diye dusunuyorum. Tavsiye eder misiniz?

.

Kucuk arabaları önerir misiniz, kullanisli mi? 200-250 bin tl ye ne önerirsiniz?