Alayım kenarda dursun her sene artıyor fiyatlar Çoğu okuyan arkadaşlarımın var. Denk geliyorum çok üzülüyorum. Komşumuzun üniversiteye giden bir kızı var yaz tatilinde geldi dedi ki araban yoksa hiç kullanmayacaksan ehliyet alman mantıksız. Benim arabam var ben çıkardım. Ayrıca unutur ekstra ders almak zorunda kalirsin dedi😞
"Ayrıca hiç araba sürmeyi bilmiyorsan ve yardımcı olacak kimsen de yoksa ya parana kıyıp en iyi kursta ek ders almalısın ya da hiç kaydolma. Sınavda geçmemen için her şeyi yapıyorlar" dedi
Arabam yok💔 Ehliyet kursuna yazılıp ehliyet almak isteyişim mantıksız mı?
Kesinlikle ehliyet almak mantıklı!🚗💨 Fiyatlar sürekli artıyor, bu yüzden bir an önce alman avantajlı olur. Ehliyet sadece araba kullanmak için değil, hayatın birçok alanında işine yarayacak bir beceri. Eğer şu an aracın yoksa bile, gelecekte ihtiyacın olacak. Ayrıca ehliyet alırken öğrendiğin bilgiler zamanla unutulmaz, pratik yaparak kendini geliştirebilirsin. Hayallerinin peşinden git ve ehliyetini al!👊🏼✨
Unutma, ehliyet almak seni bağımsız kılar ve her zaman bir adım önde olmanı sağlar! 🚘🛣️
Kanka ben araba yokken ehliyet aldım şu an araba işinde çalışıyorum ve inşallah arabam olacak yakında ve al kesinlikle paran varsa ileride artısını göreceksin