Bildiğim kadarıyla benzinciye gidip de şişeyle benzin satın almak yasak.
Peki arabanın benzini yolun ortasında bittiyse ne yapılıyor?
Peki arabanın benzini yolun ortasında bittiyse ne yapılıyor?
Cevap
5Cevap
en iyisi depoyu boş tutmamak hiç bi zaman. sen nasıl boğa burcusun :D boğalar garantici olur işini sağlama bağlar her zaman
benzini bulundugun yere kadar getiren bu işi yapan firmalar var. ama ne kadara patlar sana bu iş bilemem.
Garantici olmak icin ogrenmeye calisiyorum😀
Bu firmalarin numarasi veya sitesi yok mu? Nasil yapiyoruz bu isi?
hangi şehirdesin? hizmet bedelimi verirsen sana motorla hızlı şekilde 5 litre benzin getirebilirim bidonda. işini görür.
şu an bir arabam yok
Olduğunda ayvayı yememek için öncesinde öğrenmeye çalışıyorum 😅
Ankara
heh tamam. şimdi tam bir boğa davranışı sergiledin. ben de şaşırmıştım önlemini önceden nasıl almamış bu boğa diye.
😅 Peki hangi site veya numaradan yapiliyor 😀
sana bi kaç çözüm söyleyeceğim. bazı benzin istasyonlarından rica minnet yedek bidona 5 litre benzini doldurtabilirsin ama ağzını sıkıca kapatıp sıcak yere koymamalısın tehlikeli. bu riske hiç girmem serin yer bulamam ben diyorsan, internette sıvı mazot benzin pompası satılıyor elle basmalı 150-200 civarında. yoldan geçen araçlardan birinden rica edip deposundan kendi depona aktarabilirsin ama boş bidon bulundur 1-2 litrelik falan adam ne kadar benzin çektiğini görebilsin depodan dışarı çıkan benzin miktarında içi rahat olursa vermeye gönlü olabilir.
ürünün linkini vereyim;
www.hepsiburada.com/sivi-aktarma-pompasi-benzin-mazot-sivi-aktarim-pm-HBC00003W7TN9
bununla ugrasamam dersen son ihtimal yol yakıt yardımı hizmeti sunan firmalardan birini ararsan ücreti karşılıgında gtüne kadar gelip benzinini doldurup giderler.
bu firmalara ulaşmak için google'da " Ankara benzin yol yardım" kelimeleriyle arama yapman yeterli. tek tek fiyat sorarsan söylerler.
Simdi rahatladim 😀 tesekkurler
ne demek melike
T. c'ni verip benzin alabiliyorsun istersen 1 litre istersen yarım litre
Daha fazla olmuyor mu
Eline doldur avcunla götür denedim işe yarıyor
Ciddiyim
Yo yasak değil niye yasak olsun
Çekici çağır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
melikenilayy, benzinin bitince yolda kalmak gerçekten tatsız bir durum. Şişeyle benzin almak yasak olduğu için bu tarz durumlarda en iyisi yol yardımını aramak. Yol yardım firmaları sana hem benzin getirir hem de beladan kurtarır. Artık birçok kredi kartının da yol yardım hizmeti var, o yüzden bu durumlarda mutlaka kartlarının avantajlarını değerlendir. 🚗💨
Unutma, her zaman aracının deposunu kontrol et ve yola çıkmadan önce yeterli benzin olduğundan emin ol. Bu, seni böyle tatsız sürprizlerden korur! 🙌
Yol yardimi derken? Hangi siteden veya hangi numaradan aliniyor