Hayır hiçbişe yazmıyor 2-3 gün önce şarj dinamosunda bir kaç parça değişti sonra arıza kaydını silmediler 1 gün sonra arıza lambası yandı götürdüm sildiler. Diğer gün tekrar arıza lambası yaktı bende aksamları denedim çokta anlamam ama işte baktım. Silecek suyu sıkıyordu önceden baktım sıkmıyo
Dürüst tamirci bulamıyorum. Bir sorun için gitsem bile başka sorunlar çıkarıyorlar artık yoruldum çok anlamadığım için adamın dediğine aksi bişe de diyemiyorum bilsem konuşacağım ama bilmeden konuşulmuyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Araç model
Ford fiesta 2013 1.5 tdci
Genellikle fordlarda söylemiyor (hiç başka arıza aldın mı motor da söyledi mi yazdımı ekranda)
Hayır hiçbişe yazmıyor 2-3 gün önce şarj dinamosunda bir kaç parça değişti sonra arıza kaydını silmediler 1 gün sonra arıza lambası yandı götürdüm sildiler. Diğer gün tekrar arıza lambası yaktı bende aksamları denedim çokta anlamam ama işte baktım. Silecek suyu sıkıyordu önceden baktım sıkmıyo
Hatta uyarı sesleri açık ama uyarı sesi bile vermedi hiç
Sen yinede motoru aç kontrol et genellikle bazı araç modellerinde arızayı söylemez (bizim araçta söyleyince bulmamız daha kolay oluyor)
Motora bakarak bir şey anlayamadım.
Arıza belirtisi gösteren bir sorun yaşamadım. Aracın sesi vs her şeyi aynı temiz.
Dürüst tamirci bulamıyorum. Bir sorun için gitsem bile başka sorunlar çıkarıyorlar artık yoruldum çok anlamadığım için adamın dediğine aksi bişe de diyemiyorum bilsem konuşacağım ama bilmeden konuşulmuyor
Gerçekten de öyle tamircinin önünden geçilmez oldu dolandıracak yer arıyorlar
Şarj dinamosunu değiştirirken bir kabloyu takmayı unutmuşlar :) sadece kazık atma değil işini bilen usta da çok az
Bunu yapana usta bile demem ben
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!