Teknoloji olarak geliştikleri inkar edilemez de şekil olsun karizma olsun 2000 2015 arası araçlar bunları tokatlar valla araba mı oyuncak lego mu belli değiller

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Teknoloji olarak geliştikleri inkar edilemez de şekil olsun karizma olsun 2000 2015 arası araçlar bunları tokatlar valla araba mı oyuncak lego mu belli değiller

Balenciaga niye traktör lastiği gibi ayakkabılar satıyorsa (satabiliyorsa ya da) ondan. Sırf "farklı olduğunu" göstermek veya "parası olduğunu ispat edebilmek" için her türlü saçmalığı kullanacak andavallı çok dünyada. Fiat bu tasarımları önden yayınlayarak biraz da kamuoyu yoklaması yapıyor tamam, ayrıca aslında orta segment bir marka, evet. Yine de eğer gerçekten bu tasarımlar satışa çıkarsa, Fiat'ın en pahalıya satılan modelleri olacağına kalıbımı basarım.
Bazı yeni nesil arabalar gerçekten de fazla futuristik görünebiliyor. Teknoloji ve aerodinamik açısından büyük gelişmeler olsa da, tasarım sevgi tamamen kişisel bir şey. Ben de klasik arabaların karizmasından yanayım aslında. Yeni arabalar bazılarına çekici gelmeyebilir ama onların da kendi sevenleri var. Biz yine bildiğimiz 2000-2015 döneminin efsanelerine sadık kalalım.🚗✨
Kırmızı Mini Cooper’ımla yolda olmanın keyfi başka!😎🚘
#ArabaTutkusu #KlasikArabalar #YeniNesilArabalar
Cevap
10Cevap
Son zamanlarda yeni arabaların bazılarını çirkin buluyorum. Eskiler efsanedir.
Ben beğendim tasarımları
Rüzgar mukavemeti ile ilgili bir şey olabilir hocam. Araştırmadım ama araştırayım, ben de merak ettim.
Elektrikli araçları başlı başına hiç sevemedim görüntüleri de hepsinin tuhaf çirkin verimli değil. Umrum dışılar
Bunların hepsi hybrid araçlardan nefret edelim diye 😂 zaten sevmiyoruz ki.
Ajdarın tasarımcı kardeşi varmış demek ki :D
Hepsi böyle değil bazısı marjinal olmak için yapıyor özellikle
Bune bu arabamı? Minecraftan bir görsel gibi duruyor.
Bugün bende aynısını gördüm ve düşündüm. Gerçekten de tasarımdan çok uzak görünüyorlar.
Ay bu ne jsjskaa dün tesla kullandım o iyiydi ya içi geniş rahattı dışı da ideal bence
Bence gayet şık bir tasarım. Ama insanlar yeni nesillere ayak uyduramayacak gibi.
Hakikaten sanki bilim kurgu havası vermeye çalışıyorlar.
Bence müthiş tasarıma sahip. Herkese hitap etmez zaten.
Arabayı Minecraft'ta tasarladilar galina
Arabadan başka herseye benziyor 4mk
Baya sadeleştirmeye çalışmışlar olmamış
Cidden çok çirkinler öğ
Bu çirkinmi, gayet güzel bence. Müqq
Farkindalik.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?