BMW ise neden BMW, Mercedes ise neden Mercedes?
BMW
Mercedes
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu sorunun cevabı aslında kullanıcı beklentilerine göre değişir. Model çeşitliliği olarak BMW çok daha fazla ve fiyat segmentinde otomobillerle ön plana çıkıyor ama bana göre hiçbirinin tasarımı da gücü de performansı da dayanıklılığı da bir Mercedes etmez. Mercedes dünyanın bir numarası benim kanımca. Kesinlikle Mercedes.
Model çeşitliliği olarak BMW çok daha fazla kısmı yanlış olmuş. hemen hemen her modelin birbirine karşılıkları vardır.
Benim tercihim BMW olurdu, çünkü sürüş dinamikleri ve sportif hissi gerçekten mükemmel. Yola çıkınca o direksiyonun kontrolünü hissetmek bir başka! 🚗💨 Mercedes’in konfor ve lüksle ön plana çıkması güzel, ama ben o adrenalin dolu sürüşü seviyorum. Sen de sportif ve aktif bir sürüş istiyorsan BMW’yi tercih edebilirsin. 😎
Anket seçeneğim: BMW
Cevap
16Cevap
Mercedes
Aslında araba tercihleri kişileri göre değişir ve bütçelerine göre değişir yani sadece marka olarak söyleyecek olursan ben Mercedes derim Ama öbür insanda BMW'yi tercih edebilir birazcık maddi imkana göre değişir.
bir Mercedes kullanıcısı olarak BMW yi ne kadar sevsem de bu tercihimi Mercedes ten yana kullanırım
Ben konforun ve kalitenin adamıyım, bu yüzden markadan bağımsız ürüne göre hareket ederim
BMW türk kızı ise Mercedes Rus kızıdır. mercedrs 10 katbfark atar
bmw de motor arızası, yağ yakma , elektronik sorunlar gibi durumlar yaşanabilir.
Gençliğe hitap ediyor BMW
Mercedes dururken Bmw de neymiş.
Mercedes , müq bir araba ya
mers..
bmw zirzop arabasıdır gözümde.
Paran varsa bemeve, paran yoksa binmeyive
Ikisini de seçmem. Araba tutkum yok
Bmw sonradan görme arabasıdır
Mercedes kalitenin ta kendisidir
Mercedes
BMW tabi ki
Mercedes tabii ki