Ehliyet çıkarmak için para biriktiriyorum. Hiç araba sürmedim ve arabam da yok. Sizce kazanır mıyım?

Para biriktiriyorum zor şartlarda. Hiç arabamız yok. Ben araba kullanmadım. Allah'ın izniyle paramın üzerini tamamlarsam kursa yazılıcam.
Lakin biraz endişem var. Kızlar yapamazmış, geçemeyen hakkı yanan çok kız varmış, paran boşa gidermiş, asla yapamazsın, sen kim araba kullanmak kim hem alsan bile araban yok evde durur sürmeyi tekrar unutursun dediler🥲 boş iş diyorlar. Ben çok üzülüyorum.
Yapayalnızım😞
Araba sürmek trafiğe çıkmak çok mu zor bir kadın için?

Ben hiç şanslı değilim kendi şansımı kendim yaratmak mecburiyetindeyim...

Daha önce hastaydım hayatımın bir dönemini hastanede geçirdim üniversiteye gidemedim. Hayata geç kalmış gibi hissediyorum💔
Bir yandan hem sınava hazırlanıyorum kendi imkanlarımla hemde ehliyetimi çıkarmak istiyorum.

Kendime güveniyorum ama pratikte ya başaramazsam ya beni bırakırlarsa ya herkesi haklı çıkarırsam o kadar korkuyorum ki🫣

Süreç nasıl işliyor ne yapacam mesela basit mi zor mu alanlar yardımcı olursa en baştan en sona çok sevinirim 🤲🏻
Ehliyet çıkarmak için para biriktiriyorum. Hiç araba sürmedim ve arabam da yok. Sizce kazanır mıyım?
Güncellemeler
1 yıl
@KızlarBirAdımÖne @kızlarsoruyorÖne çıksın lütfen 😞