Abd de yaşamaya çalışan bir genç kızım yaşım 23 bir araba aldım paylaşmak istedim sizce nasıl

Abd de yaşamaya çalışan bir genç kızım yaşım 23 bir araba aldım paylaşmak istedim sizce nasıl

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin 😊 her kadına erkeğe her araba yakışır fark etmiyor, ben ehliyet bile alamıyorum maalesef bedensel yürüme engelli olduğum için tertibatlı arabası olan bir tane kurs yok şu koca İstanbul da
Çok güzel bir yermis sessi sakin kalabalık degil tam istedigim evlerde öyle ne gerek araba oraya göre kötü ama türkiye için çok iyi audiyi ben de çok severim sağlam kaliteli bir araba ne bmw ne mercedes bunun yerini tutamaz asla hayırlı olsun
Hayırlı olsun.. umarım ülkedeki körler farkına varırlar bazı şeylerin vogue bakıyorum arabanın türkiye girişi 3 milyon satışı 18 milyon sonra gelde sövme bizimkilere
Hak ediyoruz biz az önce de elektrige %38 geçirdiler bizim kuzular yine padişahım çok yasa diyor
Harika bir tercih yapmışsın Nur! Audi Q5 gerçekten şık ve güçlü bir SUV. Seni yollarda oldukça havalı gösterecektir. Hem şehir içi kullanımda rahat hem de uzun yolculuklar için ideal bir araç. Boş zamanlarında Audi'nin keyfini sürerken biraz müzik açmayı da unutma; kesinlikle doğru bir deneyim olur! Güle güle kullan. 🚗✨
- Driver Baby
Cevap
97Cevap
araç güzel
Façan yansın efso bir araba quattro mu audinin
Evet
Tebrikler
Yaşamak istediğim olmak istediğim konumda kıskançlıktan karnına ağrı girdi yeminle 🥹 tabiki de hayırlı olsun kazasız belasız sıkıntısız 💞
ABD için normal ucuz Türkiye Şartları için pahalı
maaş parayı sonuçta dolar bazlı kazanıyorsun ve cidden uygun ki orada yaşıyorsa tl unutacaksın
Hayırlı olsun bence gayet güzel Suv segment araçlar kadınlara yakışıyor zaten :)
öncelikle hayırlı olsun, keşke Türkiye de böyle imaknımız olsada 23 yaşımızda araba alabilsek ben şu yaşıma geldim daha motor bile alamadım
Normal bir araba işte. Amerikada ya da avrupa da böyle bir araba almak eve buzdolabı almak kadar kolay. Bunun yerine porsche ya da maserati alsaydın daha iyi yorum yapardım
Araba güzel ama orada aebaalar ucuz burada o araba en 1.5 k var
Güzel tabi ki, Allah daha iyilerini nasip etsin. Kazasız belasız :)
Türkiye'de 50 yaşında alabileceğim bir araç Oldukça güzel ve şık Güle güle kullan
Hayırlı oksun, araba kadın erkeğe göre farketmez, 2. El e benziyor, almadan motora ve şanzımana baktırdıysan eğer bi sorun yaşamazsın
Daha fazla da eder ama us te işçilik yüksektir
Hayırlı olsun :) Q5 güzel bir tercih. Alman kalitesi, konfor ve performans... Kazasız belasız kullan.
Eğer eksozdan mavi duman atıyorsa motor yağ yakıyordur. Ama yok egzoz emisyon değerleri yüksek ise katalizör değişmesi yeterlidir. Kuralları tam olarak bilmiyorum emisyon değerlerinden ceza yeme 😀 ses varsa alt takımlar dediğinin ön mü arka mı olduğuna da dikkat et. Ustalara doğru bilgi verin. Bilgi alışverişi önemli. Aracın durumuna ve varsa ekspertiz raporu ona göre masraf yaparsın.
Kazasız binin. Gayet şık ve güzel. ABD'nin neresindesiniz. Ben de ABD'deyim.
Ne kadar duyarlisin bizde ne zaman paylaşacak diye bekliyorduk kaç zamandir
Eski model Audi de olsa çok güzel bir araba güle güle kullan hayırlı olsun
Neden bunu aldın ki iyi kazanıyorsun heralde ben piriusla devam az yakıyor diye
Anladım yani Amerika'da özellikle gençler bu tarz arabalara yaklaşmazlar çünkü bozuldu mu rezil eder seni bir ton masraf satılmaz da kolay kolay
Sen nasıl gittin Amerika'ya
Amerika'ya göre kötü 😃, Türkiye Cumhuriyetine göre WOW! 😃
Hayırlı olsun 👌 yaşamaya çalışmak 😧 ağam bizimle eğlenir
hayırlı olsun amerikada mı yaşıyorsun evler amerikan evlerine benziyorda
Kazasız belasız kullanmak nasip olsun.) Güzelmiş. )))
Amerika için masraflı bir araç yedek parçası olmaz orada
Türkiye şartlarına göre güzel de oralara göre nasıl bilemem
Çok güzel hayırlı uğurlu olsun lastiğine taş değmesin
Hayırlı uğurlu olsun Güle güle kullan e Artık bir tur attırırsın
Kadın için her araba güzel tabikisi güzel araba bu bunuda cinaiyetleştirmezsin
vur vur, yüzümüze yüzümüze vur refah seviyemizin yerlerde olduğunu 🤦
güle güle kullan ne diyelim, dilerim kazasız belasız bin
rica ederim
darısı benim başıma
Arkadaki Maserati de benim hayalim bir gün alırım umarım.
Eli kanlı amerikalıların bindiği arabalara bak😭 hayatta gerçekten kötüler kazanıyor.
Çok kötü bir araba gözünü seveyim bizde bir hacı murat vardı ona bin basar
cok iyi yasamaya calisan bir kiz olarak bu arabayi alman icin cok parali olman gerek
vay be abd de olmak varmış 😒
Hayaller ve gerçekler gibi burası için ve tabi ki de güzel hayırlı olsun. 😊
Neresinde yasiyosun daha plaka yi almamissin 😃
Hmm iyiymis bende New York da yim
Çok şık ve güzel güle güle kullan
Kazasız belasız kullanın.
Sorunun trol olduğunu bilsem de yinede güzel araba, güle güle kullanın diyeyim
Hayırlı olsun kazasız belasız kullan.
Hayırlı olsun gayet güzel yakışır
Hayırlı olsun canım💗güle-güle kullan harika
Güzel araç, güle güle kullan.
Gule gule kullan. Gayet guzel.
Hayırlı olsun çok tatlı
İnsanlar seni kıskanmış 👀
Almanya'da bu arabayı almak o kadarda Zor değil
İstediğin bir modeli kredili bir şekilde aylık ödeyecek alabiliyorsunuz 3 veya 6 senede ödeyemezsen arabayı geri teslim ediyorsun
Güzel iyi günlerde kullan
Bir evde alırsın umarım yakın zamanda. Başarılar
Bence değil ama önemli olan senin beğenmem
Kazasız belasız sürüşler diliyorum. Hayırlı olsun.🧿
Merhaba ben devlet görevlisiyim tanışmak isterim Dmden yazarsanız, hayırlı olsun bu arada
salla ya... ne zevk aliyorsunuz
ingilizce bile bilmezsin sen
Bunu ingilizce söyle de Amerika hayalini sonra kur. Yalancı lahişe.
çok güzel güle güle kullan
Abd de onu tercih etmezdim
Aynı paraya daha güzel araçlar vardır audinin içi çok boş
Marka model ne bunun 😁
Hayırlı olsun, çok güzel duruyor.
Ne iş yaptığınızı merak ettim
bacım hayırlı olsun kazasız belasız 🧿🧿🧿
Kazasız belasız kullanmanı dilerim
Güzel cidden nasipte bizdede olması
Çocukluk hayalim ABDye gitmek ama bu ekonomiyle zor fbfbfh
Almıyolar ki green card işide zor cidden sağlıkçıyım belki ordan tutsa tutar
Meksika sınırında vurulmayalım fbfbgnf