Piyasaya nereye gider hangi dönem ay araba satabilirım
Reno clio 2003 model 234 binde
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Piyasaya nereye gider hangi dönem ay araba satabilirım
Reno clio 2003 model 234 binde
Alt segment arabaların fiyatlarında çok bir şey oynamıyor fakat üst segmentler baya düştü ve galericiler zarada şu an varsayalım piyasa %10 düserse 2 milyonluk araba 200bintl kaybettirir fakat 200 bin tllik araba sadece 20 bin tl kaybettirir o yuzden elinizdeki arabaya ihtiyaciniz varsa sirf piyasa dustu kalkti diye satmayin cunku fiyat skalasi ve kar marji dusuk.
Kardesim ben bi kamu kurumunda muhasebeciyim simdi oturup sana faizin sebeplerini sonuclarini reel enflasyonu ve piyasayi nasil sekillendirdigini anlatirdim fakat cok uzun surer sadece basit mantikla sunu ezberle faiz artarsa araba, mal, mulk her şey dusmeye baslar faiz inerse hepsi artmaya baslar.
Savas ile arabalarin pek bir alakasi yok sava direk olarak altın ile ilgilidir altın kaostan beslenir bir yerde savas veya kriz olursa piyasadaki para akisi guvenilir olmayan kagit paralardan ve hisse, bono, tahvilden direk guvenilir olan elle tutulur maden olan altina akar savas, hastalik kaos yoksa altin duser fakat piyasadaki paranin altina kaymasi altinin karsisindaki diger tum kiymetleri de dusurur yani savas araba piyasasini dolayli yoldan bir miktar dusurebilir
Cevap
5Cevap
Karşılıksız yardımin tadı olmuo
şu an piyasa durgun
Galericiler
Galericiler takip eder
Neyi?
Bacım neyini anlamiyn elaktar koltuğun altında kalık beni ara 😂😂
Sen arabanın nesini öğrenmek istiyosun
Hmm önümüzdeki piyasayı öğrenmek istiyosun anladım
50 k vermem o arabay
satarsın