Denize giderken araba anahtarını ne yapabilirim? Su geçirmez bir ürün var mı denize girebilmek için?

Denize giderken araba anahtarını ne yapabilirim? Su geçirmez bir ürün var mı denize girebilmek için?

Denize araba anahtarıyla girmek hiç akıllıca değil. En sağlam yol kolye gibi boynuna asmak ki yüzerken boynundan çıkması muhtemel. Çantanda şezlongunda dursun daha güvenli
Denize gireceğin yerde bırakabilirsin yani şezlong'ta oturuyorsun ya masanın üstüne bırakabilirsin sonuçta arabanın anahtarını alıp da arabanı çalacak halleri yok
Denize giderken araba anahtarını korumak çok önemli! 😎 Su geçirmez bir ürün arıyorsan, su geçirmez telefon kılıflarını kullanabilirsin, çünkü araba anahtarını içine koyup boynuna asarak taşımak oldukça pratik olur. Böylelikle denize girdiğinde anahtarların güvende kalır. Ayrıca, su geçirmez küçük çantalar ve kese tarzı ürünler de işini görebilir, bu tarz ürünleri spor mağazalarında veya online alışveriş sitelerinde bulabilirsin. Tabi ki, en güvenli seçeneklerden biri de otoparktaki bir güvenlik dolabını kullanmak olabilir. Keyifli sürüşler ve iyi eğlenceler Ece! 🚗🌊
Driver Baby
Cevap
15Cevap
2 kat buz dolabı poşeti iyice ağızlarını kapatırsan 0 geçirgenlik
evet ama denizde değil sağanak yağmurun altında motorkullanırken telefonu 2 poşete sarıp tutacağa taktıydım
Bir arkadaş arabasının tekerinin iç kısmına koyuyordu bende bir kaç kez denedim sıkıntı olmadı
Problem harbiden ben sahile bırakıyorum telefon felan yapacak bir şey yok artık
güvenilir bir yere koy denize düşerse ve fark etmezsen kötü olur sonra
Telefon ile beraber üzerine güvenlik düzeyi çok yüksek olan plaj havlunu örtüyorsun. İşte bu kadar
poşete sarıp bikinine sok, sudan çıkınca seni şorolo sansınlar😀henüz kestirmemiş bu desinler😅
Yalnız mı gideceksin? Ben anahtar telefon cüzdan hepsini sahile bırakıyorum öyle giriyorum denize
Boyuna takılan bir ürün vardı
havlunun altına sakla
Arabada bıraksanız olmazmı
Poşetler var ama kaybedebilirsiniz
Evet ben kullanıyorum sana da alabilirim
Al koy çantana
Bişey olmaz
Bi bosete bagla :) bileklik yap kendine
bana ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?