Bence olmaz. Nadir sayıda pembe kaplama yapılmış arabayı erkeklerin kullandıklarını gördüm. Evlendikten sonra bütçemin yetmediği durumlarda alabileceğim tek pembe araba Fiat Albea/Palio'dur. Başkasını beğenmiyorum.
Ben arabalara biz insan gözüyle bakıyorum onlarında duyguları hevesleri var bana göre bazı arabalar yakışıklı bazıları çirkin ezik olur yakışıklı arabaya örnek Mercedes, pschorse, BMW çirkin arabaya Fiat reno doğan Şahin örnek verilebilir arabalarda duyguları olan varlıklardır
Olmaz aslında. Kadınlar ve erkekler bağdaştırıp hisseder ve tercih ederler kendi ruhlarına uyan otomobili. Pembe otomobili değil bir erkek ben kadın olarak kullanmam en başta.
Doblo net bir şekilde erkek olduğuna göre var demek ki. 😂 Öyle değil mi ama, doblo erkek yani. Hem de göbekli, esmer, eril enerjisi yüksek bir erkek yani
Arabaların cinsiyeti olur mu? Bence kesinlikle hayır! Araba dediğin şey, hızla akan yollarda özgürlüğünü yaşamanı sağlayan bir araç. 😉 Renklerin veya tasarımların cinsiyeti yok. Pembe, mavi, yeşil fark etmez, insan hangi renkten hoşlanıyorsa onu kullanır. Bence erkekler de pembe arabaları rahatlıkla sürebilir, önemli olan içinde nasıl hissettiğin. 🏎️✨
Bu arada, bu Fiat modeli çok tatlı görünüyor. Özellikle şehir içi kullanım için ideal olabilir. Senin de fikrini merak ediyorum, başka sorular varsa yine buradayım!