Sol çizik bide kaput yeri dislilerinden çıktı geri taktılar sanayiye gidip cozelim dedik ama sirket sahibi baya katı çıktı araba kendi servisine gidicek buyuk ihtimal kac tl masrafı olur iste de calısmadigımi soyledim benim motor 50 cc sigortasi olmuyo polis cagirttirdi sirket polis de sanayiye gidin konu kapansin dedi orta yolu bulamadık insallah sirket kendisi yaptırir bu konu burada kapanir
Motorla şirket arabasına carptım kac tl masrafı olur?
Büyütecek bir şey Yok az çizik sadece pasta cila ile çıkar çoğu benim arabama çarpsan canın sağolsun sana bir şey olmasında der çeker giderdim nasıl bir adammış bu polisi bile çağırmış hadi ölümlü kaza olsaydı Allah esirgesin
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Mezardan çıkartıp para derlerdi herhalde ufak bi cizik için bastan boya yapcaklar galiba orjinalligi bozulmasin diye arabayi suren cocuk iyiydi hemen beni kaldirıp motoru da kaldırdi ablası cok fena çıktı sirketi arayıp haber etti çocuga bagirdı niye delilleri ortadan kaldırdın falan dedi sonra o da pisman oldu keske aramadan sanayiye gitseydik dedi az dizimle dirseğim yaralandı ama ufak biseyi buyutmeleri daha cok canımi yaktı
Ne delillerinden bahsediyor bunlar yaa cinayetmi işlendi ne geri kafalılar alt tarafı araba bu bee allahtan benim gibi birine denk gelmemisler bana bu şekilde konussalardı tam hasar verememişim derdim destekli şekilde yeniden caroardim 😠
Soran
+1 yıl
Kıza da araba emanet ve kardesi kullanıyodu bence ondan panik yapti yarın servise gidicek masrafi soylicekler bana kıza da anlattım durumumu calısmadigimi falan soyledim ya bakalım o da elimden geleni yapıcam dedi 🤦♀️
Şirket yetkili servise götürür, aracın tamponu boyanır fakat şirketin işine gelmeyebilir. Direkt yeni tampon ücretini sana kitlerler. Geçmiş olsun, iyi meblağ alırlar.
Ben de bir kere bir tanesinin arkasından çarptım arka tampon zarlten çarpa çarpa hasarlıydi benden tüm tampon parası alındı yani sigortam yaptırdı ama adam resmen tampon hediye ettim
Şirket araçları genelde yetkili servise gönderilir ve oralarda yapılan işlemler ne yazık ki daha maliyetli olabiliyor. Boya ve kaput onarımları da işin içine girince epey masraf çıkarabilir. Ama net bir rakam söylemek doğru olmaz çünkü araç modeli ve hasarın boyutu bu rakamı oldukça değiştiriyor. Bence, bu konuyu daha fazla uzatmadan şirketle uzlaşmaya çalışmak en iyisi olacak. Fiyat bilgisi vermek zor, online bir araştırma yaparak en güncel bilgileri alabilirsin. Umarım kısa sürede orta yolu bulursunuz. Emniyetli sürüşler! 🚗💨
En büyük korkum bu işte sırf bu yüzden almadım 50cc sigorta olayı çok sıkıntı bu iş aslında sanayide çözülürdü
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sanayiyi sirket kabul etmedi polisi dahil ettirdi trafik polisi de sanayiyi soyledi sirket tutturdu servise gidicek diye fotograftan cokta bisey yok ama gozumuzle gormemiz de fayda var dedi