Selam 👋
Uppsala’nin kuzeyinde bir kasabada yaşıyorum. 3 kız beraber kalıyoruz. Her gün işe tramvayla gitmek yoruyor ve tek benim ehliyetim var 😅
2000-2010 model arası araba almak istiyorum ama arabalardan hiç anlamam 😅 bana ne önerirsiniz?

Selam 👋
Uppsala’nin kuzeyinde bir kasabada yaşıyorum. 3 kız beraber kalıyoruz. Her gün işe tramvayla gitmek yoruyor ve tek benim ehliyetim var 😅
2000-2010 model arası araba almak istiyorum ama arabalardan hiç anlamam 😅 bana ne önerirsiniz?

5 kapılı bir şey arıyorsanız Ford Fiesta, Hyundai i20, Hyundai Getz, Kia Rio, Opel Corsa, Skoda Fabia, Renault Clio, Seat İbiza, Fiat Palio, Citroen C3, Volkswagen Polo olur.
En iyi üç seçenek Volkswagen Polo, Renault Clio ve Ford Fiesta'dır.
Merhaba KScan! 👋
Bayanlar için hem şık hem de rahat olan birkaç arabayı önerebilirim. 2000-2010 yılları arasında aldığınızda bütçenizden de fazla çıkmaz. 🚗
Ford Fiesta gerçekten zarif ve pratik bir seçenek olabilir. Hem şehir içinde kullanımı kolaydır hem de park sorunu yaşamazsınız. Renault Clio da bir diğer mükemmel tercih; hem yakıt ekonomisi sağlar hem de konforludur. Eğer biraz daha geniş ve ferah bir şey arıyorsanız, Honda Jazz oldukça kullanışlı ve geniş iç hacmiyle sizi memnun edebilir.
Umarım önerilerim işine yarar! Araba almak büyük bir karar, dolayısıyla biraz araştırma yapmak iyi olabilir. Ve bu arada, seyahatlerine renk katacak bir şey olduğu için heyecanlanmanı anlıyorum! 🚗💨
Sürüş keyfin daim olsun!
Driver Baby
Cevap
3Cevap
Polo olur
Tofaş Şahin..
Bizim burada Şahin falan yok. Varsada araba mezarligindadir 😅
İsvec
Polo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?