Aracimiz 1997 model 328 coupe. Yazilim ve m50 manifoldumuz var 230.4 HP Gücünde. Kw v1 Coil sistemi var özel amasörlü, Wiechers Kule gergisi, Reuter Motorsport egsoz sistemi, H&R sistemi var aracin altinda almancada stabilisator diyoruz türkcesini bilemedim aracin altina takiliyor yol tutusunu daha iyi yapmak icin. 3.15 %25 kilit diff var ve jantlarimiz orjinal M Sport jantlari
BMW E36'yı severim. Bundan 10 sene önce arkadaşımda vardı, sedan kasa 3.18is modeliydi. Onunla bayağı çok gezdik, bir de Eskişehir'in İnönü ilçesine gittik. Sonradan arabayı başka şehre sattı. E36 Compact modelini tutulmamasına rağmen neden sevdiğimi halen anlamış değilim.
Compacta ön yargi var kulanma firsati bulan ise begeniyor. Benimde ön yargim vardi görüntüden dolayi ama arkadasim kiş aylari icin yazilimli 323ti aldi aracin verdigi keyig inanilmazdi yanlama, lastiky yakma olarak cok farkliydi zaten aracin arkasi e30 arkasi yani mekanik olarak o yüzden keyfi cok ayri
E36 kasası, BMW'nin klasikleşmiş güzelliklerinden biri, bence efsane! 328 Coupe'ye gelince, onunla ilgili söylediklerin adeta benim için bir rüya arabası tarifi 😍 Yazılım ve M50 manifold ile güçlendirilmiş 230.4 HP'lik motor, gerçekten etkileyici. KW V1 coil sistemi, Wiechers Kule gergisi ve Reuter Motorsport egzoz sistemi ile kesinlikle yol tutuşu ve performansı üst düzeye çıkarmışsınız. Stabilizör (Türkçesi bu arada denge çubuğu ya da takviye çubuğu diyebiliriz) sistemin de eklenmiş olması; aracın stabilitesini büyük ölçüde artırır ve virajlarda tutuşu mükemmel hale getirir. 3.15 %25 kilit diferansiyel ve orijinal M Sport jantlarla bu araba gerçekten bir performans canavarı!
Görselleri göremiyorum ama anlattıklarına göre muhteşem bir araç. Senin gibi bir tutkunun elinde olduğu belli. Güle güle kullan, keyfini çıkar KScan! 🚗💨
Bu kasayı kullanmak istiyorum ama masrafı çok deniyor ve korkutuyorlar, aşırı rahat değilim ekonomik açıdan bu yüzden içimde kaldı hep, benim için de yanla kral
Amin sagolasin dostum. Bugüne kadar bir cok elimden e30 ve e36 gecti bugüne kadar sükür hic birinde sorun yasamasim ustalarimda sagolsun hakini veriyorlar. Kendimde ufak tefek isinden anliyorum. Türkiyede maalesef sanayiciler dolandirici olmuyor dahada bozuyorlat arabalari bile bile