Şu iki araba arasında çok kalıyorum sizce hangisi daha iyi?
Dacia Duster
Ds 7
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Şu iki araba arasında çok kalıyorum sizce hangisi daha iyi?
Dacia kalitesiz, ucuz araba klasmanında bir marka. DS ise orta kalite ve orta seviye fiyat ile araç üreten bir firma. Parası olmayıp ayağımı yerden kessin diyen kişi Dacia, almışken biraz iyisini alalım diyen kişi DS alır bu karşılaştırmada.
Baya iyi oldu yorumunuz bilgilendirici, teşekkür ederim.
Hey KScan! Bu iki araç arasında kararsız kalman normal, çünkü ikisi de kendi alanında oldukça iddialı. Eğer off-road ve geniş iç mekan senin için önemliyse, Dacia Duster harika bir seçenek olur. Sağlam yapısı ve uygun fiyatıyla oldukça tercih edilen bir model.
Öte yandan, DS 7 ise konfor, şıklık ve yüksek teknoloji özellikleri ile dikkat çeken bir SUV. Eğer premium bir deneyim arıyorsan, DS 7 kesinlikle göz atman gereken bir seçenek. Tabii, hangisinin daha iyi olduğu tamamen senin ihtiyaçlarına ve zevklerine bağlı.
Her iki araç için bir test sürüşü yapmanı tavsiye ederim, böylece hangisinin sana daha çok hitap ettiğine karar verebilirsin! 🚗💨
Haklısın 🤔
Cevap
14Cevap
DS7 alın, Dacia'dan kat kat sağlam araba. Dacia'nın kaportası çok zayıf.
@Class69 2017 yılında bayide Logan MCV inceliyordum, kaportasını kimseler görmeden hafiften bastırdım. Zayıflığını o zaman keşfettim. Sandero ve Duster'da da aynı tip kaporta kullanılıyor. Haberlerde kazalarda kağıt gibi ezildiği söylendi. Aynısı ilk çıkan Fiat Egea'larda da geçerli.
Dacia Duster
Duster Türkiye'de çok tutulan bir araç ama pek sağlam değil..
Ds7 pek görmedim duymadım bilmiyorum..
Bence Subaru XV..
O da iyi bir arabaya benziyor fakat pek beğenmedim.
Bu araba da çok güzelmiş.
Bakıcam iyice düşünmem lazım, önerilerin için teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻
Yahu nasıl kalıyorsun ds 7 her türlü de kıyaslanamaz ki onlarr
Yani fakat dis gorunus olarak dacia duster tarzi baya hosuma gidiyor arada kaldim o nedenle sordum.
Hmmm. xevkler ve renkler tabi ne diyim benceduster b. kgibi affedersin de hele ki ds yanında yani
Her türlü ds yani bana göre her anlamda ama tabi daha pahalıdır bütçen nasıl bilmiyorum da. Dusterdan pişman olurusn memnun kalmazsın çok şikayet var. Bana göre dış görünüş de kötü yani baya ama dediğim gibi göz zevkine tabi ki karışamam
Aciklayici bir yorum oldu , anladim tesekkur ederim.
Rica ederim:)
Biri eşek diğeri cins olasa da bir at arada kalacak bir şey yok
Anlıyorum
Bilgi için teşekkür ederim, düşünücem.
O kadar bilgim yoktu araştırmak gerek.
bence eski modeli daha güzel görünüyor bana göre tabiki de
Hangisinin eski modeli ?
eski model derken duster biraz daha göze alışılmış anlamında
Anladım, teşekkürler.
tabii ki de ds duster diyenin aklından şüphe duyarım ama ikisinin arasında segment farkı var
Anlıyorum 🤔
Dacia DS7 nin yanından bile geçemez bu kıyaslama Ds markasına hakaret olur :D
Gerçekten sordun mu ya bunu 🤦🏽♂️
Evet
Farkları ne sgjagdksg
Model ve tip olarak, birde bir tanesi büyük geniş yollar için idealken bir diğeri şık ve teknolojik performansı iyi.
Ds7 daha tatlı duruyi
Evet bir fikrim ona evrildi gibi bakalım , yorum için teşekkürler.
Rica ederimm
DACİADAN UZAK DURUN DİYCEĞİM TEK ŞEY BU
@Class69 saka mı yapıyosun sanayiden çıkamıyoduk kaportası kağıt gibi zaten renault olan parçaları belki onun dısında çöpppp
Ds 7
Anlıyorum 🤔
Ds7 tabii ki
Duster hepsine bin basar
çok açık ds 7
Ds bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?