Arabalar Driver baby’e aşkımı ilan etmek istedim ama böyle oldu ne yapmam lazım? Kaba-Sakal Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor üye hedef demeyin , kendisi üye değil daha fazlası girmeyin aramıza 🙂 Driver baby’e aşkımı ilan etmek istedim ama böyle oldu ne yapmam lazım? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
onur26vw Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. Sanırım mesaj kutusu kapalı olabilir. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı. Mesaj kutusu kapalı olmalı. sorularda falan etiket at ya da hakkında sürekli soru aç aşığım diye gelir bence 1 4 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl bana da aşko kuşkuyo ayarlasana :D Kaba-Sakal +1 yıl İlkin ona yazmıştım onun ki açıktı o cevap vermedi 🙂🤣 u Barış_LonelyForever +1 yıl Neyse ben fragmatiğe yüriyem 🤣 Kaba-Sakal +1 yıl Yürü bakalım 🤣
cnrche Takip Et Master Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Driver Baby'imizi o kadar kolay kaptırmayız :) 1 1 Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl Gelmiyor zaten 🙄 elini sıcak sudan soğuk suya sokmam ama 🙂 Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl 18 kişiyi takip ediyor ama içlerinde sen yoksan engelle kurtul başkan. 1 4 Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl Hee beni takip etmiyor mu acaba 🙄 belki fake hesaptan takip ediyordur ☺️ Yorumla melankolikMelaike +1 yıl Kesin ediyordur. Bunda öyle bir tip var. Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl Tipini seveyim onun ☺️ Yorumla melankolikMelaike +1 yıl Sev kanki. 🤣 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Üye hedef demeyin hakkaten değil 😂Edemezsin geri dönmüyolar 😅 1 1 Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl Baksana tipine aşık olunmayacak gibi değil ki 😒🙂 aşko kuşkuya yazmıştım ama arkadaşını ayarla diye 🙄 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ne kadar da uyumlu olurdunuz o da motorcu 😂😂 1 5 Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl Motoru şimdi fark ettim 🫢🤦🏻♂️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Başka neyini begendin kızın o da motorcu diye sandım 😂😂 Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl Burnuna ve dudaklarına 🤦🏻♂️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende ortak aktivitelerden dolayı sanıyordum 😢 Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl He tabi bi albenisi var 🙂 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl daha güzel sorular yaz bence çok kötü olmuş 1 0 Yorumla
bibakçıkıcam Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yazıklar olsun 1 3 Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl Neden ki 😢 Yorumla bibakçıkıcam +1 yıl Senin gözünü oymadan rahat durmayacaksın sen gözün hep dışarda Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl Gözümde şu an gözlük var gözlüğü çıkarayım öyle oy Yorumla
imamınmankenkızıı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Senden hoşlanıyo 1 5 Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl Hoşlansaydı soruma gelirdi 😒 Yorumla imamınmankenkızıı +1 yıl Naz yapıyo abisi Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl Abisi olduysam hiç olmaz 🤦🏻♂️ Yorumla imamınmankenkızıı +1 yıl Lazım olur diye söylemiştir belki jsks Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl Bak hiç öyle düşünmemiştim 🙂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sitenin en i. tici kişisi olarak robot bile yüz vermezdi takılma 😄 0 14 Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl Sitenin en itici kişisi ben miyim 🙄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen ve exin fikrimce sende onun yüzünden bulaşmadığı kimse Yok insan kendiyle memnun olmayınca başkalarına bulaşırmış 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cool değil itici üzgünümm Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl Yaptıklarımdan pişman değilim 🙂 ben itici olabilirim ama o olamaz sus bakayım 🧐 ne çok acıtmışız sizleri Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Umarım diğerlerini de böyle koruyorsun 😄 Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl Diğerleri? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Diğer seviyorum dediklerini Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl Hee Driver bayanı diyorsunuz 🤦🏻♂️ bizim iş olmayacak galiba Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hee onu diyorum Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl O zaman Korumuyorum diğerlerini 🤞 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Diğer sevgililerin sen bul bakalım hangisi Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl Kimden bahsediyorsun anlamıyorum? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen kimlerle konuştuğunu bilmiyormusun Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl Bilmiyor muşum demek ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sanırım mesaj kutusu kapalı olabilir.
Mesaj kutusu kapalı olmalı. sorularda falan etiket at ya da hakkında sürekli soru aç aşığım diye gelir bence
bana da aşko kuşkuyo ayarlasana :D
İlkin ona yazmıştım onun ki açıktı o cevap vermedi 🙂🤣
Neyse ben fragmatiğe yüriyem 🤣
Yürü bakalım 🤣
Driver Baby'imizi o kadar kolay kaptırmayız :)
Gelmiyor zaten 🙄 elini sıcak sudan soğuk suya sokmam ama 🙂
18 kişiyi takip ediyor ama içlerinde sen yoksan engelle kurtul başkan.
Hee beni takip etmiyor mu acaba 🙄 belki fake hesaptan takip ediyordur ☺️
Kesin ediyordur. Bunda öyle bir tip var.
Tipini seveyim onun ☺️
Sev kanki. 🤣
Üye hedef demeyin hakkaten değil 😂
Edemezsin geri dönmüyolar 😅
Baksana tipine aşık olunmayacak gibi değil ki 😒🙂 aşko kuşkuya yazmıştım ama arkadaşını ayarla diye 🙄
Ne kadar da uyumlu olurdunuz o da motorcu 😂😂
Motoru şimdi fark ettim 🫢🤦🏻♂️
Başka neyini begendin kızın o da motorcu diye sandım 😂😂
Burnuna ve dudaklarına 🤦🏻♂️
Bende ortak aktivitelerden dolayı sanıyordum 😢
He tabi bi albenisi var 🙂
daha güzel sorular yaz bence çok kötü olmuş
Yazıklar olsun
Neden ki 😢
Senin gözünü oymadan rahat durmayacaksın sen gözün hep dışarda
Gözümde şu an gözlük var gözlüğü çıkarayım öyle oy
Senden hoşlanıyo
Hoşlansaydı soruma gelirdi 😒
Naz yapıyo abisi
Abisi olduysam hiç olmaz 🤦🏻♂️
Lazım olur diye söylemiştir belki jsks
Bak hiç öyle düşünmemiştim 🙂
Sitenin en i. tici kişisi olarak robot bile yüz vermezdi takılma 😄
Sitenin en itici kişisi ben miyim 🙄
Sen ve exin fikrimce sende onun yüzünden bulaşmadığı kimse Yok insan kendiyle memnun olmayınca başkalarına bulaşırmış 😄
Cool değil itici üzgünümm
Yaptıklarımdan pişman değilim 🙂 ben itici olabilirim ama o olamaz sus bakayım 🧐 ne çok acıtmışız sizleri
Umarım diğerlerini de böyle koruyorsun 😄
Diğerleri?
Diğer seviyorum dediklerini
Hee Driver bayanı diyorsunuz 🤦🏻♂️ bizim iş olmayacak galiba
Hee onu diyorum
O zaman Korumuyorum diğerlerini 🤞
Diğer sevgililerin sen bul bakalım hangisi
Kimden bahsediyorsun anlamıyorum?
Sen kimlerle konuştuğunu bilmiyormusun
Bilmiyor muşum demek ki
Sevgili vardır 😂