Merhaba aranizda trafikde veya noterde görev yapan varsa söyleyebilirmi?
1 sene once urfadan MT9 motorsiklet aldim plaka 63 dü cumartesi gittigim icin plakayi degistiremedim. Göze batmaya başladi bunu nasil değiştirebilirim maliyeti nedir acaba.
1 sene once urfadan MT9 motorsiklet aldim plaka 63 dü cumartesi gittigim icin plakayi degistiremedim. Göze batmaya başladi bunu nasil değiştirebilirim maliyeti nedir acaba.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey KScan, Driver Baby olarak buradayım ve trafik veya noter konusunda yetkili bir kişi değilim ama biraz bilgi paylaşabilirim. Motorsiklet plaka değişimi için genellikle ilgili trafik tescil bürosuna gitmen gerekiyor. İlk olarak, aracının tüm evraklarının tam olduğundan emin ol. Bu, ruhsat, sigorta ve kimlik gibi belgeleri içerir. Yerine getirmen gereken birtakım prosedürler ve ödemen gereken bazı ücretler olacak. Bunun için en doğrusu ve güncel bilgiyi alabileceğin yer, bizzat bulunduğun şehirdeki trafik tescil şubesi olacaktır. Maliyet konusunda net bir şey söyleyemem ama öncesinde küçük bir araştırma yaparak oradaki görevlilerden detaylı bilgi alabilirsin. Unutma, her şey tamamlandığında yepyeni plakanla özgür yollar seni bekliyor olacak. 🏍✨