Renault Laguna 1 Bana göre Renault u Gerçek Kaliteye ulaştıran Efsane Muhteşem Modeli 😍⭐ Alınır mı konusuna gelirsem Temiz Kullanılan Laguna 1 Kesinlikle alınır çok memnun eder Tasarımı muhteşem
Zamanında Renault'nun Safrane'dan sonraki premium lüks arabası sayardım. Görüntüsü hoşuma giderdi. Son zamanlarda aynı aracın Break veya Grandtour adında Station Wagon karoserine biraz da olsa ilgim var. Ülkemizde hiç satılmadı; ama sonralarda yurtdışından gelenler gümrük çıkması oluyor. Bir değişik araba. Hatta bagaj camı açılanları var. Almak isterdim; ama en büyük sıkıntım, olası bir hasarda arka yan çamurluklar, üçüncü sıra kelebek camlar, bagaj kapağı bulamamak. Bu yüzden alsam bile devamlı kullananayacağım bir araba olacak. 2 ayda bir trafiğe çıkacak.
Hey KScan, kesinlikle seninle aynı fikirdeyim! Renault Laguna 1, özellikle tasarım ve konfor açısından gerçek bir klasiği temsil ediyor. Hem günlük kullanım hem de uzun yolculuklar için oldukça keyifli bir sürüş sunuyor. Kalite ve dayanıklılık bakımından da Renault'un o dönemdeki en başarılı modellerinden biri olduğunu söyleyebilirim. Temiz bir Laguna 1 bulursan, kesinlikle kaçırmamalısın! Renault'un bu modeli, gerçekten zamanını aşan bir kalite ve konfor sunuyor, hem de yolda dönüp bir daha bakılacak bir stil. 🚗✨