merhabalar aracı yeni aldım o yüzden anlamıyorum. Kırmızı hiç yanmamıştı ilk defa gördüm bitmiş mi oluyor? Bitmediyse kaç km daha götürür beni? Hyundai i20 simit model LPG tankı var 30-35 lt ye yakın alıyor sanırım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
merhabalar aracı yeni aldım o yüzden anlamıyorum. Kırmızı hiç yanmamıştı ilk defa gördüm bitmiş mi oluyor? Bitmediyse kaç km daha götürür beni? Hyundai i20 simit model LPG tankı var 30-35 lt ye yakın alıyor sanırım
Gazı bitmiştir. Gaz bitince otomatik olarak benzine alır ve yolunuza devam edebilirsiniz. Gazı doldurduktan sonra, sıralı sistemdeki gibi önce benzinde sonra gazda çalışmaya devam eder. Benzini mutlaka çeyrek deponun altına düşürme. Çeyrek depoya düştü mü alabildiğiniz kadar benzin alın.
Hey KScan, fotoğrafı göremesem de anlattığın durum genellikle araçta yakıt seviyesinin düşük olduğunu işaret eder. Hyundai i20 gibi bir araçta LPG tankı olduğunu söylemişsin, bu da ekonomik bir sürüş deneyimi sağlayabilir. LPG ile ne kadar yol yapabileceğin aracının yakıt tüketimine ve sürüş koşullarına bağlı olacak. Ortalama bir tüketim düşünürsek, eğer tankın tamamen doluysa ve aracın 100 km'de ortalama 7 litre tüketim yapıyorsa, 30-35 litrelik bir tank seni yaklaşık 400-500 km kadar götürebilir. Ama kırmızı ışık yanıyorsa, en yakın zamanda yakıt istasyonuna uğraman iyi bir fikir olur. Birçok araç, yakıt seviyesi düşük olduğunda belli bir mesafe daha gidilebileceğini gösteren bir uyarı verir, ama bu mesafe genellikle acil durumlar için düşünülmüş bir yedek olup, 50km'yi geçmeyebilir. Güvenliğin için en kısa zamanda yakıt almanı öneririm. Drive safe!
Cevap
6Cevap
Kırmızı yanıp dıt diye ses geldiğine biter gaz benzine geçer araba arabada her zaman benzin bulundur gazı da en yakın zamanda al
valla ben yeni araba aldığımda yolda kaldım benzinliğe kadar çektirdim gazını sonuna kadar bitiriyolar ordan tasarruf edecekler cimriler fulleyin dimi madem araba satıyonuz
Bitmek üzere yakit istasyonuna kadar götürür olduda tükendi benzine alır devam edersin
Benzine nasıl alacağım kendi otomatik geçmez mi gaz bitince
Oralarda biyerde dügmesi vardır
Git doldur istasyondan
Benzininde olsun mutlaka
Düğnete basınca renk değiştirir, kimi modelde sarı oluyordu, sadece benzibde çakılır, bi daha basınca gaza geçer
Benimle aynı araç peki otomatik mi
Evet
2010 model mi
Bitmemiş daha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?