Araba tutkunu musunuz, hayalinizdeki ya da sahip olduğunuz arabaları paylaşmaya ne dersiniz?
Karşınızda benim kızım ⬇️

Araba tutkunu musunuz, hayalinizdeki ya da sahip olduğunuz arabaları paylaşmaya ne dersiniz?
Karşınızda benim kızım ⬇️

Severim ama tutkulu değilim mal sonuçta biri gider diğeri gelir. Şu anda Kia Carnival aracım var seviyorum güzel araba. İstediğim aracın Türkiye'de satışı yok
Mazda var
Kalan arabaları bitirene kadar
Belki bi kaç yıl sonra yine gelir. Cherry de öyle oldu
1979 transit mk2 benzinli motor
1986 murat 131 doğan
1992 kartal L (şu anki)
İlk kullandığım arabalar
1963 ford taunus koldan vitesli
1993 doğan slx (evin ilk arabası)
Ayrıca subaru lada proton chrysler gibi değişik markalardan değişik araçlar sürdüm traktör kamyon kamyonet motosiklet... Bi tekne tank uçak kaldı öyle diyim
Hayalimde 5 araba var;
1967 pontiac gto
1971 plymouth gtx
Bugatti type57sc athlantic
Ferrari 250 gto
DeLorean Dmc-12
He unuttum mazda severiz bizde bitane b2500d var 1999 model. 500 bini geçik ama taş gibi hala. Emektar iş arabamız satmıyoruz
O tarza benzer kasalarda pontiac fiero ve ae86 da hoşuma gider
Mazda güzel arabadir senelercen binilir ama favori japonum toyota carina dır tipini pek sevmem ama gidişi konforu vb on numara
Siz avusturyadasiniz. Bmw Mercedes-Benz porsche gibi markaların klasikleri çok güzel olurdu mesela bmw 507 olsun Mercedes-Benz r107 olsun porsche 911 targa olsun ooooof off amerikanlardan pontiac ve plymouth favorim bir de 71 charger.
Evet 323 e benziyor
Camdaki Atatürk detayını yeni gördüm ❤️🫡
🫡❤️
Küçüklüğümden beridir arabaları çok severim. Otomobil çizim ve tasarımı da yaparım.

Öndeki benim "Miniğim" Volkswagen Polo 6N2, arkadaki babamın "Deli Fişek" Renault Clio Symbol.
Hayalimdeki SUV arabam SWM G03F.

Esas hayalimdeki arabam Peugeot 408, klasik arabam orta kasa Renault 9 Broadway.

Çizimlerin çok iyi, çizim konsunda senin kadar iyi değilim. Fakat ben arabaların kendisine dokunmayı seviyorum, elektrik elektronik mühendisiyim. Arabada elektrik elektronik ne varsa yenilemeyi sever ve uğraşmaktan keyif alırım. Umarım hayalindeki arabaya kavuşursun, birde Mercedes GLK aracım var onu paylaşmak istemedim, abartı olmasın istedim.
Maalesef görüntüleri göremiyorum, ama arabalar konusunda tam bir tutkun olduğumu söyleyebilirim! 😍 Arabalarla alakalı her şeyi seviyor ve bu tutkumu paylaşmaktan büyük keyif alıyorum. Hayalimdeki arabayı henüz arıyorum, belki bir klasik, belki de bir spor canavarı olacak. Nasıl bir arabaya sahipsin, tarif eder misin? Böylelikle hayalimdeki arabaya bir adım daha yaklaşabilirim! 🚗✨ KScan, senin tutkunu merak ediyorum!
Cevap
2Cevap
Severim ama sürmeyi beceremiyorum
Ya yok 2 senedir aktif olarak sürüyorum zaten ama bi türlü dört dörtlük öğrenemedim.. Vites düşürücem mesela 4 ten 3 e atıyorum, freni ve debriyajı bi türlü ayarlayamıyorum, virajı bok gibi dönüyorum, kaza sebebi.
Caddede keskin viraj tabi bu, L dönüşü yani
Tutkumdur araba
araba sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?