İlk defa bir sevgilim oluyor ilişkimiz bir yıldır devam ediyor. Daha önce de hiç buluşmadık. Bana araba daha rahat olduğu için orada buluşalım diyor. Sizce ne neden?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Arabalar konusunda 331 cevap paylaştı.
s +1 yılYorumlar çok garip. Herkesi kendileri gibi sanıyor insanlar. Sevgilimle ilişkimizin başında defalarca arabada turlayıp bir yere gidip oturduk. Çay falan demlemişti hatta çay içip sohbet ettik. Bana en ufak teması bile olmadı
110 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ben hiç buluşmadim ondan emin değilim ve korkuyorum
Soran+1 yılHiç bir şey yapmadımi sana?
- +1 yıl
Hayır hiç dokunmadı bile.. herkes öyledir diyemeyiz bunu sen tahmin edebilirsin aslında ama ilk buluşmada kalabalık yerlerde buluşmak her zaman daha iyidir
Soran+1 yılAslında ben kafede falan buluşalım demiştim kalabalık diye orası olmaz diyor. Kafede buluşmayı kabul ederse giderim etmezse buluşmam.
- +1 yıl
Neden cafe olmazmış ki?
Soran+1 yılRahat olamayız diye
- +1 yıl
Yok sen arabaya gitme öyle şey mi olur ne yapacak da rahat olmayacak
Soran+1 yılAyrıldım
- +1 yıl
abla bu sana bana göresi yok konun ilk buluşmada kesinlikle sınama araba gibi yerler olmaz olursa zaten niyet iyi değildir bu kadar saf olursanız basınız çok derde girer niyeti iyi olan bir erkek/kadın zaten ilk buluşma için kalabalık bir yer seçer
Soran+1 yılhürremhhh@ Evet bende kafede buluşmak istediğimi söyledim kabul etmeyince ayrıldım
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk buluşma bana göre arabada olmaz bir kafeye falan gidersiniz ya da dışarıda bir yerde buluşursunuz İlk buluşmada araba diyorsa sana yakınlaşmak birseyler yapmak istiyordur
223 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle dedim ama araba daha rahat diyor. Korkuyorum biraz.
Cevap sahibi+1 yılCinsellik konusu falan acıyor muydu buluşunca şunu yaparız bunu yaparız gibisinden
Soran+1 yılSadece seni öpeceğim diyordu. Birde prezervatif takacağım gelirken dedi. Mesela taksa bile kendini kontrol edebilir mi sence?
Cevap sahibi+1 yılBen guvenemedim bu çocuğa bence buluşma arabada senin kararın ama
- +1 yıl
Bu ne demek açık değil mi? Seni orada….
Cevap sahibi+1 yılKimseye güvenme özellikle erkeklere sonra pişman olursun
Soran+1 yılİlla araba mı olacak
kafede buluşalım dedim. Orada rahat olamayız otel ya da araba daha rahat dedi. Buluşmayacagim öyle söyleyeceğim.- +1 yıl
Adam seni İSTİYOR bu net
Cevap sahibi+1 yılBirde otel mi dedi amacı açık ve net seninle birseyler yapacak
Soran+1 yılKriminal_Kalp_2@ Bana prezervatif takacağıni söyledi. Birde ben istemediğim müddet bir şey yapmayacağını söyledi. Korkuyorum o yüzden bulusmayacagim
Soran+1 yılEvet haklısın
- +1 yıl
İyi de o ne zaman ve neden takılır biliyorsun yani
Cevap sahibi+1 yılSana birsey söyler ikna etmeye çalışır gel diye sakın ona inanıp gitme
Soran+1 yılKriminal_Kalp_2@ Biliyorum bana seni sadece öpeceğim yani bir şey yapmayacağım yani onu takarsa ileriye gitmeyeceğini söyledi ama güvenmiyorum ya
- +1 yıl
Seni arka koltukta…..
Soran+1 yılKriminal_Kalp_2@Anladim ben bulusmayacagim başıma bir şey gelirse ailem beni bitirir
- +1 yıl
Sen hiç arzuladın mı onu?
Soran+1 yılKriminal_Kalp_2@ Doğruyu söylemek gerekirse ben bu yaşa kadar hiç menstrubasyon yapmadım yani bilmiyorum ya
- +1 yıl
Şaka mı
Soran+1 yılKriminal_Kalp_2@ Valla doğru söylüyorum
- +1 yıl
Konuşmak isterim seninle eklr msn
Cevap sahibi+1 yılAl birinin amaçta belli hem akıl veriyor hemde kıza cinsel içerikli sorular soruyor
- +1 yıl
Kendi yazdı ilk o tarz yorumu. Neyse ya
+1 yılYa evlidir ( bir yakınımı 1 yıl boyunca kandirmisti eski sevgilisi hiç anlamadan) ya da amacı farklıdır
37 Yorumla
Soran+1 yılEvli değil bu
- +1 yıl
Nerden biliyorsun tanidigimda çok emindi ama 1 yıl boyunca kandırmış
Soran+1 yılBiliyorum evli değil ailesi evlen diyor birde bir kız bulmuşlar ama o istemiyor bana öyle söyledi
- +1 yıl
Ah bu kadar saf olma erkeklerin kafası farklı çalışıyor ben güvenmem şahsen
Soran+1 yılSözlü ya da nişanlı olabilirmi ya da o buldukları kızla konusuyormudur sence?
- +1 yıl
Yanında olmayan birine nasıl güvenebilir bir insan gerçi ben yanımdakine bile güvenmem olabilir ve bunu gayette rahat saklar senden ruhun duymaz
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun en iyisi ayrılmak
Hiç buluşulmayan 1 yıllık ilişki nasıl oluyor? Çocuk çekingen herhalde hiç buluşalım falan demedi mi şimdiye kadar. Büyük ihtimal amacı arabada seni elleyip öpmek.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Hey KScan! 🚗💨 İlk önce, heyecanını anlıyorum ve yeni şeyler denemek her zaman biraz gerginlik yaratabilir. Araba buluşmaları, bazıları için daha rahat ve özel bir ortam sunabilir. Belki erkek arkadaşın arabanın içinde daha rahat ve özgür hissediyor, böylece birbirinize daha çok odaklanabilirsiniz. Ya da sadece farklı bir deneyim yaşamak istiyor olabilir. Önemli olan, senin de bu durumda rahat hissetmen ve her şeyin açık iletişimle gerçekleşmesi. Birlikte geçireceğiniz zamandan keyif almanız dileğiyle! 🌟🎶
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
47Cevap
- Arabalar konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılçünkü amaçları cinselliktir
10 Yorumla Maddi durumdan kaymaklı olabilir ve bu zamanlarda maalesef bu çok doğal bir durum.
Senden gizlediği bir şey varsa ve buluştuğunuz şehirde biri tarafından görülmeniz ihtimali de onu korkutabiliyor olabilir.
Bunların dışında aksi bir sebep gösterirse de yazmak istemiyorum ama..
Araba fantezisi de olabilir -ki bu ilk buluşma için çok saçma bir talep olur.
Sadece kendi içini dinle ve hislerinle hareket et derim.
Bazen başlamamak da iyidir.
Sevgiyle kal🌸10 Yorumla
+1 yılİlk buluşma için araba çok riskli in mi çin mi niyeti ne belli değil sakın öyle bir hata yapma gidin kafede bulusun daha güvenli olur
18 Yorumla
Soran+1 yılKafede buluşalım demiştim zaten. Orada rahat konuşamayız yani insanlar var dedi. Araba da buluşmak bana göre de riskli onu da diyeceğim ve buluşmayacağim
- +1 yıl
Her kafe kalabalık olmuyor ki rahat konusamayiz derken ülke ekonomisini mi konusacaksiniz alt tarafı sohbet edicekdiniz o böyle birdeyi neden ister sana sarılıamaz el kol hareketi yapamaz vsss ben buyuzdendir arabada tek olunca muhabbet arasında bunları ya da daha ilerisini de yapabilir ama kafede ulu orta yapamaz sen belliki aklı başında bir kuzsın kendi rahatim ve can güvenliğin için kafe en doğrusu senin
- +1 yıl
İcin
- +1 yıl
Okey satışına engel oldun:) Site reklam alamayacak:)
- +1 yıl
@LostThrones hiç bir şey biçim canımızdan kıymetli değil 😂
- +1 yıl
Bizim
- +1 yıl
Belki sonra çok hoşuna gidecek, tüm diğerleri gibi:)
- +1 yıl
@LostThrones onu sonra düşünür 😂
+1 yılBen olsam binmem. Bana ilk buluşmada motora bin demişti kabul etmedim yani sonuçta erkek
21 Yorumla
Soran+1 yılKabul etmedim ayrıldım bende
+1 yılBuluşmadan nasıl 1 senedir sevgili oluyorsunuz mk dhdidid
111 Yorumla
Soran+1 yılOlamazmi niye?
Soran+1 yılFarklı şehirlerdeyiz
- +1 yıl
Buluşmadan sevgili mı olunur mk
Soran+1 yılOlunur böyle olanlar çok var niye şaşırdın anlamadım
- +1 yıl
Saçma bana göre. Daha kokusunu bile bilmediğin birine nasıl sevgili denir
Soran+1 yılİlla her şey temasmi olmalı birini dokunmadan sevemez mi insan?
- +1 yıl
Hayır sevemez. Nesini seveceksin mesela? Senin dışında başkalarına tavrı nasıl onu bile görmedin. Konunun temas etmekle alakası yok.
Mesela hal, hareket, tavır, eda... Bunlar önemli şeyler
Soran+1 yılDoğruyu söylemek gerekirse biraz çapkın biri yani dışarıda çıkıyor birde bakir değil
- +1 yıl
Sen de bunları uzaktan izliyorsun. Sana ne anlattıysa o kadar bilirsin
Soran+1 yılBana bekarken yapmam normal evlenirsem hayatımda biri olursa artık yapmam demişti.
- +1 yıl
Bilemem
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni si*ecek çünkü. Sende si*kilmek istersen kabul edersin. İstemeyen kişi zaten arabada veya evde falan buluşmaz. İstekli olan kadınlar bunu yapar
23 Yorumla
Soran+1 yılBen istemem asla yapmam birde ayrıldım
Cevap sahibi+1 yılİyi yapmışsın
Soran+1 yılAynen
Gizli Üye(25-29)+1 yılBuluşmayarak iyi yapmışsın adam gibi buluşucak yer kalmamışmï çok istiyor madem kendine öyle kız bulsun boş ver gitsin
112 Yorumla
Soran+1 yılDoğrudur gitseydim pişman olurdum iyi ki de gitmedim ayrılmakla iyi bir karar verdim
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle çok iyi yapmışsın belkide Şu an gidip çok pişman olucagin bişey yapmısdın Allah korumuş böyle insanlarla konuşmamak gerek 1 yıl boyunca konuşman hataymis zaten
Soran+1 yılAynen iyi ki gitmedim. Evet hata yaptım ama oldu bir kere. Disarida sürekli takılıyor yani daha öncedende eğlence hayatından geri kalmadı bunları bana demişti. Ama evlenince helalim olursa onları yapmam bekarken yapmam normal dedi.
Cevap sahibi+1 yılBendede vardı böyle bar clup gitmediği yer kalmayan ben buluşmadim ama sevmiştim yalan yok onunda arabası vs vardı ve alkol alıyordu bizde 5 ay konuştuk ama sonuç aldattı ve ben ayrıldım belki bu olmasa bende pişman olacağım bişey yapmış olabilirdim yani belli ediyo bu tipler kendini az çok
Cevap sahibi+1 yılVe ben alkol kullanmayan biriyim bildiğin ev kızıyım birlikte içeriz bi gün falan diyodu..
Soran+1 yılEvet oda öyle alkol içmiyor ama sigara içiyor seksede düşkün biri. Plajlara cluplere gidiyor sürekli arkadaşlarıyla vakit geçiriyor. İyikide olmadı bunca zaman konuşmam hataydı ama aramızda bir şey olmadı o yüzden içim rahat
Soran+1 yılBende ev kızıyım senin gibi
Allah kurtarmış seni iyi ki ayrıldın
Cevap sahibi+1 yılSenide aynı şekilde onlar bizim gibileri saf belleyip istediğini yapıyorlar kendileri gibi o*ospulari hakediyolar bizim gibi kızları değil hic takma kafana ❤️
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🤍🙂
Soran+1 yılEvet birde temiz namuslu bir aile kızı olsun istiyorlar. Kendileri yapınca normal buluyorlar.
Soran+1 yılFarkına varmam zaman aldı ama geç olsun güç olmasın
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle
Gizli Üye(25-29)+1 yılUfff herkes cinslelik demiş ama ben de arabada buluşmak ya da sessiz yerlede buluşmak isterim. Kalabalığı cafe restoran tarzı yerleri sevmiyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılSen olsan gidermiydin?
Gizli Üye(25-29)+1 yılYiyismek için
Kendiminkinden biliyorum sakın kabul etme116 Yorumla
Soran+1 yılKabul etmedim ayrıldım?
Soran+1 yılKendimkinden derken?
Cevap sahibi+1 yılİyi yaptın yani belki amacı da farklı olabilir bilemem ama benim ki 3. Buluşmadan sonra arabaya alıştı ve hep yakınlaşma oluyordu arabadan inelim dediğimde de adın çıkar kimse gormesin diyordu dağlara bayirlara goturuyordu arabayla
Soran+1 yılNasıl güvendin peki şu an sevgilimisiniz?
Cevap sahibi+1 yılLiseden arkadasjmdi en cok samimi olduğum kişiydi mezun olduktan 5sene sonra sevgili olduk güvendim tanıdığım için bir de ciddi dusunuyrodum evleniriz saniyordum ama 3 sene önce ayrıldı serfsz hayatımi da mahvetti
Soran+1 yılÇoktandır ayrılmışsınız Allah kurtarmış seni iyi ki olmamış seni haketmemiş
Soran+1 yılBende çoğu şeyi hep alttan aldım sürekli dışarıda takılıyordu yani eğlence hayatıda vardı. Ben mesela bir ara konsere gittim senin konserde ne işin var yakında diskoyada gidersin diyordu hep baskı uyguluyordu buna rağmen devam ettirdim.
Cevap sahibi+1 yılSen tam bensin ben de çok mobinge uğradım her istediğini yaptım arabadan aşağı indirmedi cinsel obje gibi kullandı tabi ileri gitmedik ama yinede kendini tatmin etti en sonunda da orsb. ben oldum o adam oldu gitti
Soran+1 yılAllahindan bulsun
Soran+1 yılSorun yoksa özele gelebilirmisin?
Cevap sahibi+1 yılNasil bulcz birbirmizi kshs
Cevap sahibi+1 yılAçtım gizlenmeyi
Soran+1 yılİstek attım mesaj atamıyorum sen yazabilirmisin?
Soran+1 yılTamam gizlenebilirsin
Soran+1 yılMesaj atamıyorum sen yazabilirmisin?
Cevap sahibi+1 yılAttimm
+1 yılYani bir çok sebebi olabilir.
- Araçta yemek yeme , içme
- İstediği yere gitme.
- Daha rahat konuşma
- Aranız da ki muhabbete göre sevilme ve cinsel ilişki.
Bunlardan biri olabilir.10 Yorumla
+1 yılbana urkunc geldi. surup gitse ne yapabilirsin ki? bu erkekler hic mi gundem bilmez ya, ilk bulusma arabada olur mu cidden? iyi niyetli degil.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle ben kafede ya da başka bir mekanda buluşalım istedim. Rahat olmayız otel ya da araba daha iyi dedi.
+1 yılBirincisi 1 senelik sevgilin olamaz hiç görüşmemiş olduğun kişi. İkincisi de seni arabada s-kecek, okey mi?
02 Yorumla
Soran+1 yıl1 yıllık sevgilim diyorum
Soran+1 yılAyrıldım dün
Benim aklıma pek iyi şeyler gelmedi vallahi gerçi bende biraz fesatlık var bu konularda 😀Yine de sen bilirsin.
00 Yorumla
+1 yıl2 ihtimal ya fantezi ya dogal samimi bir ortam olusturabilmek. Sanirim ikisi de sonuc olarak yakinlasmaya dayaniyor 👻😅
00 Yorumla
u +1 yılOlmaz ya gidin cafeye falan arabada nasil sohbet edeceksin sürekli yan bakmaktan boynun ağrır benim yan profil iyi değil boş ver arabayi de jsjsjs
10 Yorumla
+1 yılBence gereksiz bir hareket olur. O kadar zaman berabermişsiniz ilk buluşma için araba aşırı basit olur..
00 YorumlaArabada seni öpebilir eşini tutabilir belki onun için
10 Yorumla
+1 yılOtele çağırıp korkutmak istememiş😂 ne kadar düşünceli bir erko 😂
10 Yorumla
+1 yılİlk buluşma olmadan nasıl sevgili oldun o ayrı bir durum bence
00 Yorumla- Arabalar konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılcunkı sze çekte ondan kımse yok tenhaya gıtmek
00 Yorumla 1 yıllık ilişki de ilk buluşmayı arabada isteyen biri… gerçekten çok garip bu insanlar ya 😂
00 Yorumla
+1 yılYazik gunah 1 yildir konusuyosun sana yaptigi muamele bu mu?
00 Yorumla
+1 yılarba da mi pesinden ormana sonra guzel bir piknik harika ama neyse sormam simdik
00 Yorumla
+1 yılSapık mı cimri mi yoksa evli mi üçü arasında gidip geliyorum
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin hayalidir. Nasıl araba kullandığını göstermek. 🤣🤣
00 YorumlaBirilerinden gizleniyordur veya mekana gidip para vermek istemyodur veya sapıktır
00 Yorumla
+1 yılBildiğin soruların cevabı olmaz !!
00 Yorumla
+1 yılArka koltuğa geçelim derse kaç :D
11 Yorumla
Soran+1 yılYok demez öyle bir şey ayrıldım çünkü 😃
Yapma hayatının hatası olur
11 Yorumla
Soran+1 yılAsla yapmam ayrıldım zaten
1 yildir bulusmamak ne
14 Yorumla
Soran+1 yılBaşka sehirlerdeydiz ondan
Soran+1 yılBulusmayacagim öyle söyleyeceğim
Soran+1 yılHaklısın öyle yapacağım
Gizli Üye(30-35)+1 yılArabami. Bir senedir konusup anca arabayami aliyor seni. Kesin seni becermeyi dusunuyorda otel yokmu yil 2o24 ya
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılağız gerdirme esnetme hareketlerine simdiden basla bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılarbada seni eğip ağz na vrmek olmsın hedefi?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAblacım eleman seni mikecek farkındasın dimi
00 Yorumla
+1 yılAraba hem rahattir komforludur, hem istediginiz yere rahat ulasa bilirsiniz hemde ozel alandir tek bas basa
00 Yorumla
+1 yılTehlikeli sakın kanma
10 Yorumla1 yıldır adamı sen tanıyorsun burada sormak nedir abicim ya.
00 Yorumlaİlişkiniz 1 yıldır devam ediyor ve hiç buluşmadın
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet buluşmadim hiç
Soran+1 yılNiye sıkılsın ki?
+1 yılSevişmek istiyordur o yüzden araba demistir
03 Yorumla
Soran+1 yılSevişse mesela ileriye gidermi mesela bir erkek kendini kontrol edebilir mi bu durumda?
- +1 yıl
Kız istemezse ileri gitmez ama ikisi de isterse arabada ileri gidilir senin sınırın ne
Soran+1 yılBen hiç daha önce buluşmadim bir erkekle o yüzden korkuyorum
+1 yılBir senenin patlamasını yaşamak için:)
10 YorumlaArabalar konusunda 880 cevap paylaştı. Ona bu kereliğine şans ver
00 YorumlaAraba fantezisi uygulamak için. Üstüne bedava da
00 YorumlaGörünmemek istiyor olabilir
00 Yorumla
+1 yılAraba güzel ya iyiyse gezersiniz
00 YorumlaDaha samimi vakit geçirebilmek için olabilir
00 YorumlaAraba dışarıda sizin özel alanınızda o yüzden
00 Yorumla
+1 yılCinsellik yaşamak için
00 Yorumla- Arabalar konusunda 598 cevap paylaştı.
+1 yılrahat fingirdemek için
00 Yorumla
+1 yılArabasını göstermek istiyordur.
00 YorumlaArka koltuk fantezisi vardır.
00 YorumlaRomantik film izlemek için
00 Yorumla
+1 yılDaha rahat sevişmek için
00 Yorumla
+1 yılGoetheden zikecek belli
00 Yorumla
+1 yılsizi fanusta mı büyüttüler 😍
00 Yorumla
+1 yılRomantik bir ortam olsun diye
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSence neden olabilir bulusma
11 Yorumla
Soran+1 yılKabul etmedim buluşmayı o yüzden ayrıldım
Arabalar konusunda 322 cevap paylaştı. arabada yiyişcektir de ondan😂😂
00 YorumlaAbla niye olabilir
28 Yorumla
Soran+1 yılBir şey diyeceğim arabada buluşsam bir şey yapar mı yani temasta falan bulunur mu?
Soran+1 yılBen hiç daha önce bir erkekle bulusmadim. Bana prezervatif takacağıni söyledi yani bir şey yapmayacağım dedi ama bilmiyorum korkuyorum yine de
Soran+1 yılVar evet
Soran+1 yılTabi olur hesabını at yazayım
Soran+1 yılİstek attım mesaj atamıyorum yazabilirmisin bana?
Gizli Üye(30-35)+1 yılFarklı bir fantezi deneyecektir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUtanıyordur parası yoktur
00 Yorumla- Devamını Gör (25)
Devamını Gör(70)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?