Bozuldu adam ya
Kendisi borç içinde olduğu için
Bana dedi ki tabi bende yok BMW bende sen bu batık halinle bile ona bin basarsın dedim
Sizce unutmuş mudur olayı
Linclemeyin benim de Arabam var
Bozuldu adam ya
Kendisi borç içinde olduğu için
Bana dedi ki tabi bende yok BMW bende sen bu batık halinle bile ona bin basarsın dedim
Sizce unutmuş mudur olayı
Linclemeyin benim de Arabam var
Bence durumu gayet incelikle kurtarmışsın. Bu benim de muzdarip olduğum konulardan, istemeden kırıcı olabiliyor ve boşluğuma gelince eskilerden bahsedebiliyorum.
Farkındasındır eminim ama ben yine de söyleyeyim, bir süre bu konuya mümkün olduğunca dikkat et. Malum onur mevzusu hassas bir şey. Hasar alınca toparlaması zor oluyor.
Soru troll olsa da ben böyle bir olay karşında anında sepetlerdim seni. Burnunda iki sebebi var. Birincisi keko aşığı bir kezban olduğundan çünkü herkes bmw nin keko aracı olduğunu bilir. İkincisi bende Mercedes varken BMW li keko nişanlıni övdüğün için olurdu. Neyse ki her şeyin senin zihninin bir uydurması. Büyük ihtimalle, okuldan gelince gün boyu telefonla elinde dolaşan, telefonu elinden bıraktığın zaman yan gelip yatan birisin.
Söylediklerim gerçek
Ayrıca 29 yasinda ve iyi bur işte çalışıyorum
Su onyargili kibirli pislik haramzade adamlar var ya
Sende onlardan olmalısın kesin
Şunu lütfen herkes aklına not alsın. Özellikle erkekler olmak üzere insanlar bir başkası veya başkaları ile kıyaslanmaktan nefret eder.
Bu hem fazlasıyla rahatsız edici hem de bir o kadar saygısızca bir davranış.
Sen belki o an bunu şaka ile bile söylesen o adamın içi burkulur. Bu arada ilerleyen zamanlarda yaşanacak bir tartışma sırasında emin ol, bu lafı yüzüne tokat gibi vurur.
Vuruyor zaten
Vurdu da
Ama yani o da bana kısasın dedi
İkinizin de yaptıkları elbette hoş değil.
Kin tutar mı sence bana
Bilemem. Karakteri nasıl bilmiyorum. Ama hep görüp deneyimlediğim bir şey varsa o da şu; bundan sonra yaşanacak tüm tartışmalarda bu söz önüne defalarca çıkabilir.
Napti biliyor musun
İs yerinden biri yazmış buna
Bu da takilcam ben onla senle olmuyor dedi
Sonra ben kıza o ile başlayan bi kelime ettim o da dedi ki her veren kız o olmuyor dedi mağaradan çık dedi ve gitti
Şimdi geri döner mi bana
Yazmıyorum ben
" o kişi ile takılacağını" söyleyen, birini hâlâ düşünmek bence hastalıklı bir şey.
Şakayla bile söylense ayrılık unsuru.
Ya hastayım var mi onun hastasıyım.
Bana dönsün istiyorum onu seviyorum
Ama benden yapamayacağım. seyler istiyor. simdi o kızla sevgili olmuş
Anladım, peki.
Yani adam haksız değil ki ben olsam ben de kırılırım O zaman o da gitsin desin ki benim de eski sevgilimin kalçası büyüktü senden büyüktü desin senin hoşuna gider mi Bence gitmez.
Diyor zaten
boş ver
Hey KScan, selam! Yaşadığın durum gergin olsa da, senin duruşunu ve özgüvenini çok sevdim! Flört dönemi her zaman birbirimizi tanımak ve bazen de geçmişle yüzleşmekle ilgilidir. Buradaki asıl mesele, senin nasıl hissettiğindir. Şu anki arkadaşınla seni motive eden ve ileriye taşıyan bir ilişkin varsa, geçmişe dair espri yapmak bile bir yoldur. Açıkçası, eski nişanlının BMW'si senin keyfini ya da ilişkinin kalitesini belirleyen bir şey değil. Sen ve şu andaki arkadaşın birbirinizi nasıl hissettirdiğinize odaklanın. Arabalar geçicidir ama iyi bir ilişki ve anlayış zamana meydan okur. Unutmak zor, ama kendi değerin ve birlikte yürüdüğünüz yol en önemlisi. 😉 Bu an sayfayı çevirip yeni hikayeler yazma fırsatı, sana uğurlar diliyorum!
Cevap
77Cevap
Eskiden bahsetmek ilişkiye her zaman zarar verir yakında ayrılırsınız merak etme
E muhakkak açılıyor ki konu
Herkes geçmişte ne yapmış merak ediyor erkekler de kizlar da
Geçmiş de önemli!
Kırılmıştır evet
Yenisini eskisiyle kıyaslamadan ilişki yaşayamıyorsanız eskinin defteri kapanmamış, eski sevgili unutulmamış demektir. Bu kıyaslama her erkeği rencide eder. Erkeğin yapması gereken, kendini başka erkeklerle kıyaslayan kadını kapının önüne koymaktır. "Batık halinle bile ona bin basarsın" demiş olman da seni kurtarmaz. Adam bozulmakta sonuna kadar haklı. Porselen vazo kırılmış, tüm parçalarını yapıştırsan da o artık hasarlı bir vazo. Aynı adam eski sevgilim yatakta senden daha iyiydi dese kıyameti koparırsın. Biraz empati lazım, ölçerek, tartarak, düşünerek konuşmak lazım.
Eski sevgilim. senden seksidi dedi at gibiydi dedi zaten
Ayrıca ayrıldı benden
Gerekçesi de iş yerinden bi kiz yazmış onunla. takilacakmis
Ben de dedim ki git o bacım
O da bağırdı bana her ilişki yaşayan o olmuyor mağaradan çok dedi
Bu çocukça bir davranış desem, çocuklar böyle bir şey yapmaz. Ergenlik desem, ergenler böyle bir yarış haline girmez. Neden bir başkasıyla kıyaslamaya girip, hayatında ki insanın zor zamanında ya da onu da geçtim iyi zamanında da olsa; böyle bir kıyaslama cürret edebilirsin? Hayatında ki insan eski sevgilisinin güzelliğiyle seni kıyaslasa çığlık naraları atarsın ama sen böyle bir şey yaptığın için hayatında ki insanın kötülüğünü istemişsin. Saf kötülüktür bu, başka bir şey değil.
Olsada olur olmasa da önemli olan senin benim benim yanımda olman flan diye toparlasaydın keşke, bidaha geçmiş ilişkinden bahsetme o an siz varsınız ikiniz ve sizin ilişkiniz var, eski adı üstünde eski yani onun konusunu açman ilişkinize zarar verir. Bidaha konusu açılırsa onu değerli hissettirecek şekilde bisey soyle ezici bi şekilde değil.
Yazik çocuk umarim senden kurtulur bi an önce düşüncesiz olduğun burdan bile bide utanmadan borç içinde diyorsun iğrenç bi karakterin var
Adamın tepkisini bilemem de araba markasını bir kriter olarak söylemek çok ayıp ve yanlış bir hareket ve olsam affetmem Ben olsam direk sie git onun yanına o zaman derdim, tecrübesiz garibim demek valla kimse kusura bakmasın
Batık demen.. kötü. Ben unutmazdım. Geçmişi açmaman daha doğru olurdu en başında. Artı olarak birinin arabası olup olmaması bmw si olması vb bu kriterleri özellikle arayan hadi arabaya bakılabilir diye varsayarak konuşacak olsak ta markaya bakan biriysen iticisin.
Ben olsam çok fena bozulurdum unutmazdım bu lafı öyle denir mi ya azcık düsünerek konuşmak lazım bi söz kalp kırar incitir geri tamiri çok zor olur eski sevgilim benden şakasına ayrılmak istediğini söylemişti bende ağzımdan kızın nefret ettigi bi eski sevgilisi vardı yanlıslkla dedim ki hüseyine mi döneceksin adı Hüseyindi orada varya kızla aram bi düzelmedi ayrıldık çok zor ayakta tuttum ilişkiyi ama dal kırıldı gitti
Baksan hiç calismamistir hayati boyunca ama araba beğenmez😂😂😂 aklın kaldı madem sikle derdim ben olsam.. öyle kıyaslama yapacağına ne işin var onun arabasında..
Cümlede anlatım bozukluğu var
Çalışmayanlar araba beğenmez zaten
Bilerek yapmamışsın anladığım kadarıyla. Erkek ya da kadın hiç kimse kıyaslanmak istemez, değer veriyorsan mutlaka gönlünü alacak bir şeyler yap, böyle kıyas konularına da girmemeye çalış.
İnsanlar sizin gibiler yüzünden hereeyden uzaklaşıp güvenleri sıfıra iniyor emin ol siz ve sizin gibileri araba sevdası uğruna arabada dayak yediklerini gördüm demekki kadınlar tercih ettiği adamları seçiyor gercekten acınacak haldesiniz..
Ne desen boş 🚬
Batık halinle... Sağ ol ya adamın içine su serpmişsindir.
Aynısını o sana deseydi. Eski kız arkadaşımın göğüsleri seninkilerden daha büyük deseydi sen ne hissederdin?
Yeni förtünün olmayan bmwsini eski flörtünün olan BMWsiyle yarıştıramayacağına göre aranılan adrenalin ihtiyacı uff pufff kaçtı buna üzülüyorum şu an 🤧🤧 bi saniye soruyla sonra ilgilenirim. Fazla dizi izlemek sana yan etki yapmış olabilir
Förtünün förtüsü förtünün förtüyüz
Senin neyin var peki 😅boş bulunup gaf yapmış olabilirsin ama kendinle övün başkasıyla kıyas yapma.. 🤷🏻♀️
Öyle denir mi? Ayrılık sebebi resmen söylediğin şey. Eski sevgilinle kıyas yapman kadar soğutacak az şey vardır. Çocuk senden ayrılırsa hiç ağlama. Bir kız bana böyle bir şey dese gözümde biterdi.
Karşi cinsle konuşmayı bilmeyen bir hemcinsim daha 😂
Zaten kızların çoğu erkeklerle konuşmayı bilmiyor.
Doğrudur
Neden bunu söyleme gereği duyduğunu anlayamadım ve evet ayıp olmuş. Ne söylersen söyle unutmaz
Araba muhabbetini geçtim flörtüne eski nişanlından bahsetmen bile yanlış ve doğrudan soğuma sebebi.
Git o zaman eski nişanlın ile takıl. Bir daha böyle terbiyesizlik yapma.
Neden eski sevgilin ile şimdi ki sevgilini kıyasladin ki
Ben olsam direk s*ktir git onun yanına o zaman derdim, tecrübesiz garibim demek
Yok neden kırılsın ki cam değil kendisi insan ölmesi için füze atmayı deneyin
Ben olsaydım git BMW'si olan birini bul deyip kalkıp giderdim..
Onun Mersedesi var seni test editor dikkatli ol kanma. Bende yokla senin mali durumunu inceliyor.
Akilli. Birisi olmali
Bir daha ağzınızdan çıkana dikkat edin. Biz erkekleri tabii ki de üzer. Sonuç olarak BMW lere binmiş kadınsın. Daha azı ile yetinmeni istemeyiz...
kırıcı olmuş , yersiz bir kıyas yapmışsın. bir insanı yokluğu ile eleştirip küçük düşürmek hoş değil.
Çok yanlış yapmışsın erkekleri maddi ve fiziksel olarak kıyaslamamalısın
Fiziksel de o üstün ama
Zaten eski nisanli mi tanıyor uzaktan
Dedi ki o çocuk çok maldı sen ona nasıl baktın ayrıca boyu kısaydı dedi
Kendisi 190
Bende kimse sen kadar uzun değil ki sen çok uzjnsun dedim
O da dedi ki sen kısasın asıl dedi bana
Aaa nerden anladın aynen de sinirlendi
Senin gibi bir kızla flört ediyorsa alınmamıştır.
Sen bu sözleri söyleyecek kadar olduysan ilişkiniz bitmek üzere olmalı.
Bana deseydiniz sizin işiniz hic iyi olmazdı. Hani eski sevgililer ile kiyaslanmak kadar saçma bir şey olamaz
Yok daha da bağlanmış olmalı 😏
Oda sana eski sevgilim senden daha güzeldi dese tam oturacak bence 😂
Adamın tepkisini bilemem de araba markasını bir kriter olarak söylemek çok ayıp ve yanlış bir hareket.
Çok boş ve gereksiz bir şey yapmışsın bravo , siddin sene unutmaz onu , para herşeydir fikrini de kafasına sokmuş oldun bu sayede..
abla sende niye soyledin ya tabi uzulmustur cocuk
Hala sana sevgilim, flörtüm diyorsa onun da adamlığına sıçayım :D
Kırılmış mıdır bilemem ama adam bin parçaya bölünmüştür herhalde
Kırılır tabikii. Şahsen bana böyle bir şey yapılsa asla unutmam.
Yerim la senin arabanı. Mal mülk ile mi oluyor bu işler?
Olum kafayımı yedin niye eski sevgilimin BMW si vardı diyon
Gercekse fena sacmalamkssin. Hele bide kivırmaya calisirken sen bu halinle omdan iyisin falan demen iyice sıvamış acik acik kuyruk acım var senle idare ediyorum ama onu da unutamadim demek bu.
Yav bende 2023 opel var. İstesem 2016 bmw de alırdım ne bu bmw sevdası?
Sivamissin bir guzelde bu batık halinle ne ya çok ayıp etmişsin bence
O da size benim eski sevgilim çok daha zekiydi filan dese 😄
İlişkinin b. ktanlığı netfilx'e konu olabilecek düzeye ulaşmış
Gönlünü yaparsin sen BMW alirsin sevgiline paran bolluk içindedir nasil olsa
Valla ben onun yerinde olsam seni bırakırdım baya gurur kırıcı bir şey
O çocuk sana eski sevgilimde şu vardı dese ne düşünürdün birz empati yap armutluk yapma
Eskinin varmış bmw senin değil sizde olmayan şeylerle övünmeyin be elin şeyi ile gerdeğe girilmez
Eğer düzgün adamsa
Yüksek değer maskulen bir adamsa
Senin gibi metaya değer veren
Kadının kcina ilk fırsatta tekmeyi atar kapıyı gösterir. Haketmiyorsun
baştan yıkmışsın adamı sonra toparlamaya çalışmışsın ama eminim işe yaramamıştır
Niye dedinki gerek varmiydi eskileri anlatınca elinize ne geçiyor anlamıyorum
Boş ver ben olsam eskinin h2r’ı var dese daha çok üzülürdüm
yani ben bile kırıldım şu an unutacağını sanmıyorum hemen hemen
"Senin neyin var?" diye sorardım nişanlının yerində olsam.
kırılmıştır. olayı toparlamaya çalışırken daha çok kırmışsın
Sizin andaval ilişkilerinizde böyle bişey olmasa ayıp zaten :)
Ne yani araban olunca insan mı olunuyor şaka gibi soru şaka gibi öz savunma Düşman başına böyleleri
Adami rencide etmene ne gerek vardi? madem gözün eski nisanlinin arabasinda kalmış birakmasaydin araba olmak zorunda mi? sana sevgisi yetmez mi
kendini ele vermişsin. ben olsam koyardım tekmeyi
Aynn ayip yani one oyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?