Dostum ben anladığımı iddaa etmedimki... sen yazdım bulamadım dedin bende sana yazdım en az 10 tane motosiklet parçası satan site buldum dedim... teferruatı beni ilgilendirmez
Ana Sayfa > Arabalar > Sorular > Bu hidrolik ön fren diskinden aynısından den nerede bulabilirim sarı 105 Peugeot motorun üstündekinden ön takım ile beraber?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Facebook'un varsa, Peugeot mobilet sayfasını bulup katılırsan yazabilirsin. Takipçiler yardımcı olabilirler.
Facebook’ta çıkmıyor üyeyim her mobillet grubuna
link at link olan sitede satın alma linki atın @onur26vw
Facebook'un yok sanıp öneride bulundum sadece. Motordan anlamadığım için link atamıyorum. Şahsen takip de etmiyorum.
olsun link at bekliyom az
Ostimde bulabilirsin. Ostimde bulamayacağın parça çok nadir internetten almanı tavsiye etmem çünkü genelde bozuk ve sahte parçalar oluyor.
Ostim Ankara sanayi mi
Evet
E een Ankara’da isen sorsana fiyatını bunun kaç TL diyorlar
Aracım yok metroyla gidebilirim neden senin için gideyim 😅
Ağa sor da ona göre Alcam
Zaten bir sitede buldum tükenmiş 700 TL sıfır disk
Kanka sahibindene gir veya aramaya yaz ostim yedek parça diye ara sor kafana yatarsa gelip alırsın veya yollarlar sana
Yazdım sahibinden de çıkmıyor parça
Google a yaz çıkma parçalar satan yerler bulabilirsin
Yazdım çıkmıyor bundan
Araba parçaları çıkıyor motor parçalarıda çıkar diye düşündüm
çıkmadı disk lazım bana disk çıkan bir yer öner
Motorsiklet disk ve parçaları yaz en az 10 tane site var şimdi baktım
pugeot diski lazım ama 105 103 ondan var mı
103 sıfır halinde sahibinden. comda var oraya bak 103 motor diski yaz çıkıyor
çıkmıyor baktım link at link aga @forgottentomb
www.sahibinden.com/.../detay
O pahalı aga 500 700 eder en fazla o disk 1000 eder en babası 103 DİSK’in daha uygunu bulda link atsana az bana @forgottentomb
O kasnak aga disk lazım fotodaki sarı motorun ön tekere dikkatli bak usta gri parçadan lazım orijinal pejo 103 105 mobillet disk lazım
aga o kasnak disk farklı hidyorlik disk lazım motor için
sen anlamıyon bu işten link atma en iyisi
Dostum ben anladığımı iddaa etmedimki... sen yazdım bulamadım dedin bende sana yazdım en az 10 tane motosiklet parçası satan site buldum dedim... teferruatı beni ilgilendirmez
Sarı siteye yaz.
Hangi sarı site link at
... nden. com
var mı o sitede disk
link at aga linkkk @potdemiel
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!