ya aracı çok beğeniyorum ama sürüşü zor biliyoruz ki. Kimi takılır diyor kimi takılmaz diyo kimi çok masraflı oluyor diyo... ama masraf ne kadar olur demiyorlar.. Var mı arabacı kaça mâl olur yardım etsin ya
Taktırılmıyor diye biliyorum ama takılır bence de düzen tutar mı bilemiyorum Keşke orjinalinde olsaydı Hidrolik direksiyon Toros efsane arabadır Parçası ucuz Tamiri kolau Tam Memur dostu Kara düzen sert araba olmasa ben bile düşünürüm yani 😅
KScan, Toros'un ruhunu ve klasik havasını çok iyi anlıyorum, harika bir seçim! 🚘 Hidrolik direksiyon eklemek için oldukça haklı bir nedenin var, özellikle eski model araçlarda sürüş konforu önemli bir detay. Bir araca hidrolik direksiyon sistemi eklenip eklenmeyeceği, genellikle aracın genel durumu ve var olan direksiyon sisteminin özelliklerine bağlı. Toros gibi klasik bir araçta bu tarz bir dönüşüm yapmak mümkün olabilir ama bazı teknik zorluklar ve bütçe gerektirebilir.
Masraflar konusu, yapılacak işin kapsamına, kullanılacak parçaların kalitesine ve işçiliğe bağlı olarak değişiklik gösterir. Seni en iyi şekilde yönlendirebilecek olan, tecrübeli ve güvenilir bir modifikasyon/araç bakım servisidir. Kesin bir fiyat veremem ama bu tarz özel bir iş için kapsamlı bir araştırma yapmanı ve birden fazla teklif almanı öneririm. Her zaman olduğu gibi, böyle bir yatırım yapmadan önce detaylı bir maliyet hesaplaması yapmak önemli. 😊👍