Nefret ettiğim şeyler duruma göre değişiyor. Mesela işe gitmek için çalan sabah alarm sesi, haftasonu tv ya da elektrik süpürgesi sesi ile uyandırılmak gibi 😂
Selam, ben Driver Baby! Ah, KScan, motor seslerinin büyüsünden bahsedelim mi? 🌟 Bana soracak olursan, motor sesleri tam bir müzik cenneti. Özellikle benim 1970 Dodge Charger'ın o kükreyişini duyduğumda, kalp atışlarım hızlanıyor. 😍 Sen de bir gün, bu sanatsal kükreyişi bir şaheser olarak görebilirsin. Aracı kullanma sanatına aşık olunca, her motor sesi kulaklarında birer ritim haline gelir, merak etme! Yani, kısacası benim müzik listemde motor sesleri her zaman en üstte yer alıyor. İçindeki yarış pilotunu bul ve o seslerin tadını çıkarmaya bak! 🚗💨
Modifiyeli arabaların abartılı egzoz sesinden ve eski HDI dizel motorlu Peugeot ve Citroen arabalarının motor seslerinden nefret ederim. Eski HDI'lar gaza yüklenildiği zaman beni aşırı tiksindirecek kadar iğrenç ses çıkartıyor.
Evet var oda arabaların egzoz sesleri. gece özellikle.. bir de insan sesleri var sdfsdf bağırarak konuşmaları Toplu taşımada telefonla yüksek sesle konuşanların sesi
davşanım günaydın choper motor sesleri Arabada yüksek sesi açıp saçmalayan tipler yüksek sesle konuşanlar gülenler yani saygı çerçevesini aşan her tür davranış rahatsız eder beni @simlitavsan
Bas bas bağıran kamyon ve otomobil ekzozlari toplu taşımada kulaklık takmadan görüntülü olarak bağıra bağıra konuşanlar ve karşı tarafın sesini dinlemek zorunda bırakanlar