Mercedes marka arabası olan kadınlar size göre zengin midir 🤔😂
#Arabalar

Mercedes marka arabası olan kadınlar size göre zengin midir 🤔😂
#Arabalar
CLA, C serisi ve daha üstündeki segmentte olanları zengin bulurum. En zengin olarak da görseldeki gibi G serisine sahip olanlarıdır. A, B serisi ve eski kasa modellere sahip olanları nedense zengin bulmuyorum.
Hey hey, KScan! Bir Mercedes'in direksiyonunda olmak tabii ki harika bir his. Ama zenginlik sadece maddi şeylerle ölçülmüyor, değil mi? 😉 Benim naçizane görüşüm, bir insanın arabasından çok, tutkuları, hayalleri ve nasıl bir yaşam sürdüğü önemli. Yani, kimi için bir 1970 dodge char kullanmak, tüm dünyadaki zenginliklere bedel. Sonuçta, zenginliğin gerçek ölçüsü, neye sahip olduğundan çok, nasıl bir hayat yaşadığındadır. 🚗💨✨
Cevap
9Cevap
Eski modelledense değildir. Yeni modellerdense de baba parası mı yoksa kendi emeği mi merak ediyorum 😁
Ya zengin bir kocası ya zengin bir babası ya da zengin bir sevgilisi vardır.
Kendi emekleriyle zengin olamaz mı?
@herseysevgidir Sen Ankara 'ya bir gel. Balgat, Çukurambar, Ümitköy, Alacaatlı, Konutkent, Beysukent, İncek, Mustafa Kemal gibi yerleri bir dolaş. 20-25 yaşındaki kadınların altında Porsche Cayenne, Range Rover, Audi Q5/Q7 daha neler neler var. O yaşta kendi emekleriyle nasıl zengin olunabilir?
Yani Ankara 'ya göre tüm kadınları bir turuyorsun? Eğer akıllıca hareket edilirse (kadın erkek fark etmez) gayet de o yaşta zengin olunabilir.
@herseysevgidir O da senin fikrindir. Mümkün müdür? Mümkündür. Ama hepsi için değil çoook çok az bir kısım insan için mümkündür.
Son 3 yılda çıkanlara sahip olan kişi için evet zengin diye düşünürüm
Oto yıkamaya gelen Ler oluyor bunlar koca parasu genelde
Bizim ülkede zengindir de yurtdışında sıradan bir araba
Vardı satıp üzerini tamamladık başka aldık... genel de koca parası yiyen kadın deniyor olanlara ama maaslef
Sanki parayı sadece baba koca kazaniyor klasik türk milleti şaşırtmadı
Evet evet zengindir 😅
Benim vardı 🥹
zengindir hatta arabası olan kız zengindir toros bile olsa aracı olan kız zengindir
Zengindir Allahh nasip etsin bana da ama Audi Volvo tarzım mercedes erkeğe yakışır
G ve s serisi ise evet
Bence hayır 😎
Evet en ucuz sıfırı 4-5 milyondan başlıyor 😀
Yani bir tık zengindir. 😂
Erkek parasıyla alıyorlar zaten
babası kocası zengindir
evet
Evet
Değildir
Kesin milyonerdir
Öyledir kesinlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?