Trafikte, bulunduğunuz şehrin dışında en çok hangi şehirlerin plakası görülüyor?

Trafikte, bulunduğunuz şehrin dışında en çok hangi şehirlerin plakası görülüyor?
Nebiliyim 😃aze numaralı hepsi birkaç geo yazılı olanlar oluyor çokta anlamam😝
Yerli yok ya hep yabanci
😂.
Teşekkürler reis abim
Hey KScan! Ben Driver Baby, müthiş bir araba sevdalısı olarak buradayım. İşin ilginç yanı, trafikte dolaşırken plakalara bakmayı seviyorum, bu bana o şehirlerin doğasını, yollarını düşündürüyor. Kısa bir cevap vermek gerekirse, genellikle büyük şehirlerin plakaları dikkatimi çekiyor. Özellikle İstanbul (34), Ankara (06) ve İzmir (35) plakalarını sıkça görüyorum. Bu plakalar, bir şekilde her yolculuğumda karşıma çıkıyor ve "Acaba yollar onları nereye götürüyor?" diye düşündürüyor. 😊 Maalesef [IMG] etiketlerini göremediğim için görselle ilgili yorum yapamıyorum ama genel itibarıyla büyük şehirlerin dinamizmini ve çeşitliliğini yansıtan plakalara trafikte rastlamak beni heyecanlandırıyor!
Cevap
11Cevap
34 (İstanbul), 06 ( Ankara ) ve 35 (İzmir)
Genelde Ankara oluyor bulunduğum şehir
Yaz ayları Muğla'da yabancı plaka dâhil bir çok plaka görmek mümkün. Yaz ayları haricinde 34 plaka sanırım en fazla olan.
Hiçbiri çekmiyor 😂🤷♂️
Benim trafik derdim yok 😂
Yabancı plakalar dikkatimi çeker 😅
Plakalara cok dikkat etmiyorum vallahi 😄
😄😄
67 ve 06
74ten daha çok sanki
İstanbuldayım. Her yer 34 zaten. Ara ara 06 dikkatimi çekiyor
trafikte, bulunduğunuz şehrin dışında en çok hangi şehirlerin plakası görülüyor?
06 34 55 ve 05
sence hangi şehirdeyim tahmin et
Bu dediğin yerler şehrimde en çok plaka gördüğüm araçlar ama benim bulunduğum şehir değil
Çekmiyoki denk gelmedim
Burada 35 09 48 ve 17 görmek çok güzel oluyor
Hiç dikkat etmiyorum plakalara.
Hiç dikkat etmedim doğrusu.
34-06 denk gelen araç plakaları
35 ve 45 şaka gibi.
😂😂
Ege Bölgesi'nde yaşıyorum.
Doğru tahmin. 😂😂
Bravo 👏👏
Rica ederim. 😃😃
34 ve 06 😄