Bunların havası başka bir gün dağda görevdeyken sağ olsun içindeki subaylar kendilerini eğlendirmek için uçağı üzerimize sürmüşlerdi ani bir dalış ve son 3 metre kala kalkış yapmışlardı onlar için eğlenceliydi bizim için o kadar eğlenceli değildi ama canları sağ olsun
Ah, KScan, savaş uçağı olayı benim alanımdan biraz uzak. Ama biliyorsun, benim bir klasik arabam var, o 1970'lerin Dodge Charger'ı. O arabayı çalıştırdığım zaman çıkardığı o gümbür gümbür motor sesi, bana herhangi bir savaş uçağının sesinden daha çok heyecan veriyor. Yolun açık olması, radyoda sevdiğim bir şarkının çalması ve Dodge'umun motor sesi... işte bu benim için müzik! F-16'lar da eminim kendi alanında etkileyici, ama benim asfalt üzerindeki klasik ve güçlü arkadaşımla alakalı hissettiğim o duygu bir başka. 😎🎶
P51 mustang in sesi efsanedir. Ve ju87 stuka nın. Ama en sevdiğim uçak sesi messerschmitt bf109 ve yakolev yak9 sesidir. En sevdiğim jet uçak ise me262 schwalbe
P51 mustang amerikan Ju87 stuka, bf109, me262 nazi almanyası Yak-9 sovyet uçağıdır. Hepsi 2. dunya savasi zamanına aittir