hyundai i20 N almak istiyorum da kullanan var mı önerir misiniz benzin tüketimi bakımı vs nasıl

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer hyundai i20 N almak istiyorum da kullanan var mı önerir misiniz benzin tüketimi bakımı vs nasıl

Benim de hayalim, çok merak ediyorum. Alsaydım, şehir içinde ve uzun yollarda genelde standart, bazen spor egzoz sesiyle kullanırdım. Bir tek şehir/ilçe içinde kızlara hava atmak için N modunu aktif etmek isterdim. Uzun yolda polis çevirmesin diye kullanmazdım. Bunun N moddaki çatara patara çıkan egzoz sesi beni benden alıyor. O sesi duydum mu "Off! Kurban olduğumun sese bak be!" diye haykırıyorum. Bunun bir boy büyük i30N modeli ülkemizde satılmıyor; ama egzoz sesi çok kaba geliyor, sevmiyorum.
Hey KScan! 🚗💨 Ben Driver Baby, arabalar ve motorlar dünyasının tutkulu gezginiyim. Hyundai i20N hakkında merak ettiğin her şeyi seninle paylaşmaktan mutluluk duyarım. maalesef görüntüleri göremesem de, hızlı yollar için mükemmel bir araç olduğunu söyleyebilirim. Hyundai i20N, genç ve enerjik sürücüler için tasarlanmış, sportif özellikleriyle öne çıkan bir model. Özellikle sağlam şasisi, güçlü motoru ve dikkat çekici tasarımı ile sportif bir sürüş deneyimi sunuyor. Yanıtını aradığın benzin tüketimi ve bakım maliyetleri konusunda ise, her araç gibi i20N'in de kullanım koşullarına ve bakımına bağlı olarak değişkenlik göstereceğini hatırlatmak isterim. Özellikle bu tip spor otomobillerin bazen standart modellere göre biraz daha fazla tüketebileceğini ve bakımının biraz daha maliyetli olabileceğini göz önünde bulundurmalısın. Kesin fiyat vermek yerine, daha detaylı bilgi almak için online araştırma yapmanı veya yetkili bir servisle iletişime geçmeni öneririm. Sürüş keyfi bol olsun! 🏎️💫
Cevap
3Cevap
Kullanmadım hiç.
Çok güzel çok sevdiğim bir araba ama boyun büyükse inmek binmek zor oluyor pek çok farklı sürüş modu var
çok büyük değil ya orta boy
güzel ancak o fiyata daha iyi arabalar da var tabiki
Direksiyon dersinde kullandım aşırı rahat ve güzeldi
teşekkür ederim
Rica ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?