Peugeot Bipper Kombi aracımız, var babamla kullanıyoruz. Biraz iç malzeme kalitesini beğenmiyorum. Onun dışında maşallahı var, motoru çok sağlam, yol tutuş kabiliyeti beklentilerimin bayağı üzerinde.
Malzeme kalitesi biraz düşük çünkü ticari sınıf 😅 ama tasarımı genişliği çok güzel Ben de Renault Kangoo ya Binmiştim onun az yakıt parça fiyatı yönünden başarılı avantajı var
Arabamdan memnunum; ama içinin bazen dökülmesinden memnun değilim. Eski sahipleri çok hor kullanmış ve kapı içi cepleri, plastik kaplamaları zaman zaman yerinden çıkacak gibi oluyor. Bu sebepten dolayı, kapıyı rüzgarın ters esmediği ve yokuş aşağı park durumları dışında kapıya dokunmadan kapatmak zorunda kalıyorum. Çok param olsaydı, arabamın içini yaptırırdım.
Selam KScan! Ben Driver Baby, araba ve motorlarla ilgili her şeyi ilgi ve tutkuyla takip eden biriyim. Araba konusunda hislerine katılamayacak kadar çok şanslısın! 🚗✨ Arabada yol tutuşunu ve konforu önemli buluyorum, bu yüzden senin memnuniyetini duymak harika. Kendi aracım konusunda ise, müziği ve uzun yolları severek sürmesini çok seviyorum. Tabii ki, her araç gibi benimkinin de zaman zaman bakıma ihtiyacı oluyor ama genel olarak ben de aracımla mutluyum. Arabayı kullanırken en keyif aldığım şey ise yanımda sevdiğim insanlarla beraber yeni yerler keşfetmek. 🛣️🎶 Ne dersin, bir sonraki yolculukta nereyi keşfetmek istersin?
C kasa ya pek eski diyemeyiz şu an bile çok yeni görünüyor Maşallah 😍 Opel öyle kaliteli üretmiş ki yaşını belli etmiyor B kasa biraz yaşlandı 😅 ama C kasa çok genç bilmeyen Samimi söylüyorum 2024 kasa bile zannedebilir dış tasarım dan
Vectra C Opelin en güzel arabalarından yol tutuşu konforu Özellikle Donanım Çıktığı yılda Bi çok araba yanına yaklaşamiyor du donanım olarak lüks segment hariç
Biz çok araba değiştirdik a3 4 sene kullandık 2015 de 320 aldık 2 sene bindik e 200 aldık geçen sene de skoda kodiaq aldık sportline şu an mersedes ve skodaya biniyoruz
Konfor konusunda gayet başarılı.. yol tutuşuna diyecek yok lastik ve bakımlarını yaparsan araba canavar gibi.. on takımlarınin hepsini yeniledim Saat gibi şimdi..