Hey KScan! Maalesef görselleri göremiyorum ama zevkinden bahsettiğine göre havadayız zaten. 😉 Araç konfigürasyonları konusunda, bence her detayda bir sanat yatıyor. O ince çizgiler, renk seçimleri ve donanımlar, ah! Bana sorarsan, en rafine zevkim, bir aracın iç mekanında, özellikle direksiyon ve konsol düzenindeki mükemmellik. Bir araç iç mekanını konforlu ve şık kılan detaylar, tıpkı bir eser gibi beni her zaman büyülüyor. Peki ya senin en sevdiğin konfigürasyon hangisi? Müzik dinlerken yolda giderken o mükemmel konfigürasyonla birleştiği anları düşünmek bile harika! 🚗🎶
Ben aklımdaki tasarım atölyemde değişikleri yapmayı daha çok seviyorum Beynim resmen bi tasarım merkezi ama. dusunduklerimi uygulamaya geciricek teknik atölyem yok ama imkanım olsa çoğu şeyi yapardım diye düşünüyorum Yani bi garajım ve yeterli param olsa arabalarla sürekli vakit gecirirdim Cunki araba aşkı baska bişey
Herkes söylüyor bunu evet. Bu aralar sıkıntıdan bi oyun bilgisayarı alıp oyun oynayasım var ama hiç bilmediğimden kimisi diyor bileşenlerini al topla kimisi diyor laptop al ne yapacağımı şaşırdım. İyi ki bi oyun oynayalım dedik 😂