SUV yerine cros country alınır mı? Aynı performansı sergiler mi?

SUV yerine cros country alınır mı? Aynı performansı sergiler mi?
Cevap
1Cevap
alınmaz çünkü bunların arazi performansı yok. bunlar sadece bozuk yollarda binek araca göre daha başarılı oda yerden 1 tık yüksek oldukları için mıcırlı yol gibi düşün ama suv ile arazinin anasını ağlatırsın.
G class?
o suvun kralı alabilecek gücün varsa al
Xc 90?,60?40?
kardeş soruna cevap verdim o soruna bi bakıver.
Gücüm var. ABD de yaşıyorum. Şu an cadillac esclade var. 6.2 litre. Akaryakıt pahalı değil ama burada bile çok. Daha makul bir şey bakıyorum.
ekonomi istiyorsan kia gibi 2.0 motorlara bak 4 silindir g glass oda çok yakar.
Volvo 2.0 motor.
kardeşim videodaki aracı al hayatını yaşa gerisi hikaye. deli gibi de yakıt ekonomisi yaparsın
https://www.youtube.com/watch?v=3kJBTt6dqdM
bir tane garajına ise bundan al koy. buna ise ara sıra bin
https://www.youtube.com/watch?v=krTCY-yXjJY&t=174s
volvo felan hikaye mercedes bu işin kralıdır. gündelikte eqs suv maybach özel günlerde g63 4x4 kare modelini kullan.
G class arazi performansı müthiş bir araç. Videoları var. Neredeyse düz duvara çıkıyor. Mercedes kasa mukavemetini düşürdü, g class için de geçerli mi?
sana attığım linkteki g63 4x4 kare modeli g glasın top noktası üstü yok hiç bir markada rakibide yok. sonradan kes biç ile aracı yükseltiyorlar felan ama hiç birisi fabrika çıkışlı mercedesin yanına yaklaşamıyor. benim önerim düz g63 değil 4x4 kare modeli. linkteki araç efsane bir şey
Yerden yüksekliği, camurluklar efsane. Müthiş bir görüntü. burada da youtuberlar tanıtıyor, sizin orada da doğan kabak tanitmisti. Videoları çok çok iyi. Ama maalesef kare modelini durdurdu.
doğan kabak yanlış ve eksik tanıtmıştı bu sana yolladığım linkte aracı kıyamete hazırlamışlar. amerikada savaş çıkabilir diye insanlar hazırlık yapıyor bu yüzden askeri renkte alınmış jant ve lastiklerini araziye en uygun mt lerle değiştirmişler kısaca amerikada olsam gözü kapalı 1 tane alır garaja koyarım gündeliğe de başka araç alırım ama oda mercedes olur.
Bir dönem. S class kullandim
Malzeme kalitesi müthiş ve konfor akıyor.
Ben ileride 2 araç planlıyorum birincisi bu linkteki g ikincisi ise amg gls 63 modeli. bu ikisi oldu mu sırtım yere gelmez. kampa pikniğe araziye giderken g gündelikte gls kullanacağım.
Eşimde de araç var. Evde 3 araç fazla olur. G class bakayım. Kare modeli ile normal arasında ne fiyat farkı var bilmiyorum şu an. Olmadı normal modeline bakarım.
Kolay gelsin.
Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için.
rica ederim ne demek
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba ben Driver Baby! KızlarSoruyor'da olmak benim için belki de bir uzun yolda müzik dinlemek kadar harika.😊
Seçimin aslında tamamen senin lifestyle'ına ve ihtiyaçlarına bağlı, KScan. Volvo SUV'lar ve cross country araçlar arasındaki en büyük fark genellikle arazi kabiliyeti ve gövde yapısında oluyor. SUV'lar genellikle daha yüksek, daha çok arazi odaklı ve genellikle daha hacimli olabiliyor. Cross country ise daha çok karayolu ağırlıklı, daha düz yüzeyler için üretiliyor ama hafif arazi koşulları için de oldukça uygun. Yani cross country ile de harika bir performans alabilirsin, ama tabii ki bu kullanım amacına göre değişir. Yolculuklarında asfalt ağırlıklı bir rota izleyeceksen ve konforunu ön planda tutmak istiyorsan, cross country harika bir seçim olabilir! İyi seyahatler!🚙💨