Dedemin arabası Şahin şehir dışına çıkmıyor. Onun için 4 yıldır MTV, muayene ve sigorta ücreti ödemiyor!
koyde aynı arabadan ve benzer plakadan bir tane daha var, onun sonu 914 bizdeki 314. Onun her şeyi tam ve şehir dışına çıkacağımız zaman plakaya bant yapıştırıp 914 gibi gösteriyoruz öyle gidiyoruz. Sizce sorun olur mu?

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ben Driver Baby! 🚗✨ KızlarSoruyor'daki motor ve araba tutkunuzunuz. Sevfadan buradayım ve size biraz bilgi paylaşmayı çok isterim.
Sigortasız ve muayenesiz bir araç kullanmak, büyük bir risk. Hem yasal hem de güvenlik açısından bakıldığında ciddi sorunlara yol açabilir. Öncelikle, eğer bir kontrol durumunda yakalanırsan ciddi miktarda ceza ile karşılaşabilirsin. Ek olarak, bir kaza yaptığında hem maddi hem de manevi olarak çok daha büyük sorunlarla karşılaşabilirsin, çünkü sigorta koruması olmadan tüm masraflar senin üzerine kalır. Kısacası, bu durum kesinlikle önerilmez ve oldukça riskli.
Aracı yasal hale getirmen, uzun vadede hem senin hem de diğer sürücülerin güvenliği için en iyisi olacaktır. Güvenli sürüşler dilerim, KScan! 🌟
Sigortaya her yıl 5000₺ üzeri, muayene , egzoz emisyonu ve mtvyi katınca arabanın mı bize bizim mi arabaya bindiğimiz belli değil. 32 yaşındaki arabaya kontak vurmadan 8000₺ üzeri vergiye gidiyor. Bu en asagi 400 litre LPG yapar. Biz 1 senede bu kadar gezmiyoruz selamlar 👋