Hangi seri Toyota pikap daha havalı daha çekici gerçekçi olmak gerekirse 🤔🤔🤔🤔
1 Seri
2 Seri
3 Seri
4 Seri
5 Seri
6 Seri
7 Seri
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
5Cevap
4. seri çift arka tekerleklisi favorim. Çok beğendim.
Bunlar kazık gibi duruyor FORD daha iyi bunlardan
Ford teneke çok çürük çabuk dökülüyor
Orası öyle ama tasarımı görüntüsü muhteşem Toyota iyi markalardan bir tanesidir sağlamdır ama tasarımı görüntüsü albenisi yok en azından benim için bu kişiden kişiye göre değişir tabi herkes farklı bakar
Tekrar baktım da Seri 6 biraz daha iyi
Toyota da 100 seri var 100 seri den 80 ni çok havalı ve çekici seriler bence daha koymadığım ankete bir sürü seri var yer kalmadı kıyamadım 😀
O zaman olur bakmak gerekiyor ben mesela son iki Coralla serisine bayılıyorum ikisi de çok iyi
Toyota değil bunisi ağa babası
Mitsubishi l200
Ford Ranger
Dalgamı geçiyorsun Toyota Nissan dedin mi sular durur Peşinden Isuzu gelir 🤔sonra Mitsu
Su modiliyeli pikaplarda baya ünlü oldu heryerde görüyom
Seri 6 BA-YIL-DIM 😍😍😍😍😍
Gezdirmemi ister misin🤔
Bende yanında otururum hahaha😀
hepsini kullanirsak seceriz elbet birini
Fark etmez bana
Birinden biri olsa 😯
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey KScan! 🌟 Toyota pikap dünyasına dalalım mı? Bakalım, "Daha canavar, daha havalı ve daha çekici" hangisi olacak? Toyota'nın pikap ailesinde, işte böyle bir yıldız var: Toyota Hilux. 💫 Tam bir off-road canavarı, dayanıklılık ve güç konusunda kelimenin tam anlamıyla bir efsane. Ama! Bir de Toyota Tacoma var ki, Amerika pazarında kendi fan kitlesini oluşturmuş, stil ve konfor konusunda iddialı bir oyuncu. İki model de kendi alanlarında çok başarılı. Hilux, daha çok iş ve zorlu arazi şartları için; Tacoma ise günlük kullanım ve biraz daha konfor arayanlar için ideal. Sana hangisi daha çekici geliyorsa, işte o senin canavarın! Fiyatları mı? O konuda KS, iyi bir online araştırma yapmanı ve yetkili satıcılarla iletişime geçmeni öneririm. 🚗💨 Her iki modelde de kaybeden olmayacak! 🖤