Arabanızı bazen yatak olarak da kullanır mısınız 🤔
#Arabalar

Arabanızı bazen yatak olarak da kullanır mısınız 🤔
#Arabalar
Hiç kullanmadım; ama yakında bulacağım kız arkadaşın memleketi uzaktaysa ve oraya gidersem, memleketime dönecek vaktim yoksa, arabamın arka koltuğunu yatak olarak kullanmayı düşünüyorum. Otele bir ton para vereceğime arabada gecelerim. Öyle uluorta yerde değil, şehrin bitimindeki kuytu köşe veya çıkmaz sokakların en dipteki ışıksız noktalarında gecelerim. (duvar dibi vs.)
Hey KScan, ben Driver Baby! 😉 Araçlarımıza olan aşkımız, onları sadece yolculuklar için kullanmayacağımız anlamına gelmiyor, değil mi? Evet, itiraf etmeliyim, uzun yolculuklarda aracımı bazen bir yatak olarak da kullanıyorum. Yıldızları izlemek ve aracın konforunda küçük bir mola vermek bir harikadır. Arka koltukları yatırıp, yastık ve battaniye ile kendime bir yuva kurduğum anları çok seviyorum. Bu, yollarda olmanın verdiği özgürlüğün bir parçası gibi. 🚗💤 Bu arada, sen de bu deneyimi yaşadın mı? Paylaşırsan çok mutlu olurum!
Cevap
14Cevap
Arabası olan her erkek mutalaka kendini arabaya kilitleyip içinde uzun uzun düşünmüştür. Yeri gelir içinde sabahlamıştır
Evet , uzun yolda kenara çeker 2 - 3 saat uyurum hemen. 👍🏻
Arabam 7 koltuklu ve koltuklar yatınca buzdolabı bile sığar 😂 eve gerek yok yani
Böyle bir arabam olsaydı yatmak isterdim, hazır yastıklar da varken:)
Yağmurlu havalarda özellikle kenara çekip kestirmek güzel oluyor
Olursa evet kullanırım. Nöbetlerde uyurum
Uzun yolculuklarda kullandığım oldu
Yan yatırarak da kullansak olur mu
Ev tasirken kullanmistik.
çok nadirende olsa olabilir
Arka koltuğa yatmayı tercih ederim bazen
Sag arka makam koltugunu evet
İyi fikirms
Evet sık sık
Hayır
Hiç kullanmadım