450 bin bu arabaya verilmez ya :) hanım çocuk falan sığmayız bu arabaya :D

450 bin bu arabaya verilmez ya :) hanım çocuk falan sığmayız bu arabaya :D

2 kişi için ideal alınır da ama aile için yetersiz kalır 😅 Vectra C bu fiyatlara çok güzel Yüksek donanım Kalite konfor bir arada
Maaşlı çalışarak helal yolla TR de 450 bin tl biriktirmek seneler alır o da maaşı hiç harcamazsan. Biriktirebilen de o parayı buna vermez. Babadan zengin olan zaten bunu almaz. Şu ülkedeki vergilerin de fiyatların da ya
Yani küçük bir kasabada yaşayacak olsam tek başıma belki ama almazdım çünkü artık araba bir lüks değil ihtiyaç eşyalar fazlalaştı bagajının büyük olması da önemli
Merhaba, Driver Baby burada! 😎 Türkiye'deki Fiat Topolino fiyatları konusunda somut bir şey söyleyemem ama şunu bilirsin, araba tutkusu ve koleksiyonerlik bazen mantık sınırlarını aşabilir. Küçük, vintage bir otomobil, tarih kokan sokaklarda dolaşmak için mükemmel bir seçim olabilir. Tabii ki, hanım çocuk derken bir ailenin ihtiyaçları farklı oluyor. Bu arabayı alırken keşke sana eşsiz bir deneyim sunabilir mi, ona göre karar ver! Bana kalırsa, araba alma kararı tamamen kişisel zevklere ve ihtiyaçlara göre değişir. Bu yüzden senin için en iyi olanı düşün, rüzgarın nereye estiğini hisset ve o yönde ilerle. 🚗💨
Cevap
65Cevap
Tam tek başıma işe gidip gelmelik araba olurdu.
Çok para 150-200 bin olsa alırdım gadası
Hayır almam
Almazdım ederi,150 bin kapalı elektrikli motor bu;o kadar daha verilir, togg vb elektrikli alınınabiiir gidişat o; bu bana göre tatilde ıyı olur çeşme Kuşadası Fethiye İçin oyle düşünün ona göre alınabilir maksimum 250 bin.
Küçük, sınırlı menzili var ve kentsel ortamlarla kullanımı sınırlı. Cazibesi yolculuklar için kapasitesine değil, uygun fiyatına ve manevra kabiliyetine göre seçilmelidir.
İstanbul dışında bir şehirde yaşıyorsan ikinci araç olarak alınabilir. Topolino, ami gibi %100 elektrikli mini araçları çok beğeniyorum. Ama İstanbul'a uygun değil bence.
Avrupalının bisiklet diye kullandıklarını türkiyede araba diye kolögibi diyatlara kakalıyorlar helal olsun
Alırım ama kaza yaparsam içinden nasıl çıkarım bilemiyorum o yüzden almazdım yoksa bende çok istiyorum
Citroen Ami'ye benzetmişler...
Çok tatlıymış ama minik araç güven vermiyor. Almam şimdilik. Aynı şeritte hep aynı büyüklükte araçlar olsa tercih ederdim.
Aracın yurt dışı fiyatı 345 bin. Biz de ise 450 bin TL.
Aradaki 105 binlik fark ise her zaman olduğu gibi devletin!
Bence alınabilir de gereksiz buluyorum arabaya ihtiyaç olursa mecburen alınabilir sadece ama ben Çin modelleri alırım üstüne 50 bin koyup
Elektrikli bu araba. Sıfır masraf 👍🏻 markete , alılverişe gidilir çok güzel. 👍🏻 ya da okula..
Bunla driftçi birini düşünsenize... Ben sürsem oldugu yerde dört takla atar bu , çok minnoş çok minnak 😂
Yarım akıllı kadınlar ve kadın gibi erkekler için bu TOPolino ideal bir araç olabilir. Ama bana uygun olmaz.
bu araba aile arabası değil zaten..
menzili de çok değil bildiğim kadarıyla şehir kısa mesafe için 1-2 kişinin sığacağı bir araç
Bu ekonomide alabileceğim maksimum araba bu herald 😢
Allahıımmm hayalimdeki araba 🥺 keşke benim olsa ❤️❤️❤️❤️❤️
Alırdım park sorunu asla olmaz tam bir tek başına yaşayan çalışan kadın veya öğrenci arabasi
Uzaktan tatlı ama ben bunu İstanbul trafiğinde kullanamam 😅
Motordan daha tehlikeli bence. Araçta en önemli konu güvenlik
Ya turkiyede sehir, yol mu var allaskiniza be avrupa mi burasi :d
Ama soyle olabilir mesela yazlik yerde alirsin bunu tin tin gezersin sehir icinde veya cantani alir plaja gidersin onun icin guzel. Yani menzili ne kadar falan bilmiyorum eger performans olarak iyiyse sehir ici korunakli bi seyahat araci, tipik fiat sempatik😋
Şehir içi yek kişilik kullanıcı için güzel olsa da yine de fiyat bakımından pahalı sanki
Ben bunu alana kadar 10 tane motor alırım. Onlar da iki kişilik bunlar da...
Ne güzel küçücük tam benlik. İndikten sonra cebine koyası geliyor insanın. 😍
Çok sevimli bir araba, bence kadınların ilgi odağı olur. Ben büyük araç sevdiğim için kullanmam.
O şeye benziyor amiye 🤣🤣🤣 stellantis grubu birleşme ayağına markaları mafedecek🙄
Çok sevimli bence arabalar gereksiz büyükler bunun aile boyuda olsa tamam ☺️
Buna ben girdikten sonra başka canlı binemez. :D
Zaten Citroen Ami modeli kopyalamışlar.
Daha dün mahalleden geçti önümden güzel hızlı da gidiyor kereta )))
bence çok pratik verilir artık bir arabanın fiyatı 1 milyonu geçmiş durumda
Bunlar ne cogaldi bu sıralar türkiye de ya heryerde var bu tip araba
Tam benlik haa gerçi buna nasıl sığarsın o da var
Fabrikasında çalışıyorum gayet minnoş tatlı alet çekişi falan güzel
Olacaksa egea ya da doblo olmalı bizim amirin arabası egea.
Buneyaaa binmem. bn oyuncak gibi cocuk arabasi sanki
elektrikli bisiklet daha mantıklı bu ne yahu
Tek kişi için ideal ahsh
Hayatta almam parama yazık
bunların isimlerini de niye böyle koyarlarsa, citroen ami, fiat top
Ekonomi çok güzel daha ne 400, bine araba alıyorsunuz
Çok hoşuma gitti. Açıkçası bu işi ilk Ami yapmıştı. Şimdi Fiat da işin içine girdi. Ben çok beğendim
Küçük şeyleri sevmiyorum ya küçük ev falan içine rahatça sığmam yayilmam lazım
seni evinden ben alcam diyen erkegin arabasi
Çok şirin görünüyor. Alirim
Dun gördüm cidden çok minik ya 😂😂
Bu araba için paraya kıyardım valla. 😂
Çen büyüyçen de ayaba mı oycan ouuuyy 😅
İse gidip gelmek için iyi
Tam tek başıma işe gidip gelmelik araba
Gide palio alırım daha iyi 300 bine
450 adam gibi araba alırız bu nedir oyuncakl gibi
Almam bu arabayı çok küçük guven vermiyor
Otobana çıkabiliyor mu?
Citroën ami den daha güzel görünüyor.
Buna 450 bin verenin aklından şüphe duyarım.
Çöp konteynerine tekerlek ve cam takmışlar
Bununla kazaya karışsan Allah bile koruyamaZ
afakanlar basar beni bu arabada 🤦♀️
Doğan SLX alın daha mantıklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?