Konya yolunda kaldım bu sefer cidden düldül beni bırak diye haykırıyor artık.

Konya yolunda kaldım bu sefer cidden düldül beni bırak diye haykırıyor artık.

Aman aman sakın çalıştırma bu arabayı. Motor ışığın yanıyor. Bir ustanın görmesi lazım kesinlikle. Yanabilir motorun.. kilitler yani kendini. Masrafı en az 300 bin sonra da..
Maalesef yavaş yavaş süreceğim şehre girmeme 90 km var
Büyük hata yaparsın 👍🏻 90 km çok fazla. Bir kenara çek ve soğut motorunu , hatta şu an sıcak kaloriferini sonuna kadar aç ve motorun sıcaklığı içeri vurup azalsın..
Tamam abi şu an durdum zaten sağolun teşekkürler
Araç mı , motor mu bu?
Araç abi
her şey olabilir bu motor yağ basıncı düşmüş çünkü. Yağ pompası olabilir büyük ihtimal. Yağ çubuğuna baktınız mı? Yağ eksiltme var mı?
Baktım yok sonrasında sürmeye çalıştım fakat araç çok zor gidiyor bir sıkıntı var ama anlamadım
Sağlam bir yere park et abicim. Bi şekilde evine git. Yarın gel ustayla , ama ustanın çekicisi filan olsun..
Ağlayacsğım resmen sağol abi
Rica ederim , geçmiş olsun abicim 👍🏻
Hey KScan, görüntülerle ilgili yardımcı olamam, ama açıklaman üzerinden gidersek bu sorunun birkaç nedeni olabilir. Araçta bir sorun ışığı yanıyorsa bu, motorla ilgili bir problem, yağ basıncının düşük olması, soğutma sisteminde bir sorun veya diğer birkaç teknik mevzudan biri olabilir. Kesin bir öneri sunmak için aracın marka ve modeli ile hata ışığının şekline ihtiyacımız var. Dilediğin zaman güvenilir bir tamirciyle kontrol ettir. Böylece aracın sana daha uzun süre eşlik edebilir. Konya yolunda başına gelenler için üzgünüm, umarım en kısa zamanda sorunu halledersin. 👩🔧✨
Amin bacı iftarada yetişemiyeceğim🥲
Cevap
25Cevap
Motor arızası var bekletmeden halletmelisin.
yol yardım çağır
Motor arızası bu yetkili servisi ara istersen
Motor arıza en basit su yakmadır ama hararet normal gibi geçmiş olsun
Motor gitmiş motor sabrına yağına felan bir bak aracın öyle direksiyon başına geçip şoför olunmuyor 😂
Ortalık çok karışık tencere ayrıca çok süper bir şoförümdür aracı en son kim kuşlandı onu bile bilmiyorım sjxndj
Çok iyi şoförsun konya yoluna davet ediyorum seni sabrına 😌
Aracı kusladilarmi 😂
Hahdjhahjsxj evet kuşladılar 💸🚨😂😂😂
Vay terbiyesizler cici kusmuydu 😂
Bana hiç cici gelmedi skxjsjx
Niye sana kargami geldi 😂😂
Ben şu an hiç gülemiyorum tencere pemcere
Niye gulemiyon sabrına paprina kafaya takma yoldami kaldın sen bakim
Evet araba ilk önce basmadı sonra garip gurup sesler geldi en son da hiç basmadı 🫠 yarın servise gidecek bakalım neymiş sorun
İnşallah büyük zarar vermez motor sıkıntı bayağı masraf çıkar
Bende ondan bir tık korkuyorum ama inşallah çıkmaz elden çıkaramadık çıkaramadıkça da o bizi elden cepten çıkarkyor 😂
Abin satar bunu geçen fotondaki abin değilmiydi kız ben abin dedim ama abin değilse kim 😂
Hahzhshaha abi ona mı takıldın benim görüştüğüm beydi kendileri
Valla takıldım abim değil dedin takıldım abin gibiydi napim 😂
Yok abimlere de benzemiyor ama andırıyor diyebilirim skxnsjs
Abin yakisiklidir kız o has Ankaralı 😂
Kılmanyalı abim mi aynen yakışıklı abidesi
Yani bu biraz eğer sevgili felansa buyuk gekmis sana derim yani bilirsin
Hahzhahaha abi yasa aramızda çok yaş farkı yok ki
Oğlan 38 gösteriyordu ben abi derim benden bayağı büyük gösteriyor len sabrına 😂
Abartma yüzünü bile görmedin çoooook yakışıklı ayrıcaaaa
Gördüm adamı çekmişsin 😂 sabrına ben valla tarafsizim neyse söylerim 😌
Damadı beğendiremedik desene abi ahzhsha
Valla yaşlı gözukuyor bak damat oldunu şimdi anladık 😂
Laf etttirmem erkekime
Hahah laf etmiyoz evlen 😂 ben dedim napim 😌
Motor arızası diyor ama her şey olabilir, araç çalışır halde ses yoksa bas gaza git durma yolun kenarında.
Eve geldim değişik bir ses vardı ve araba basmıyordu kesinlikle hallolfu yarın servise gidecek ne derdi var bende bilmiyorum
Sigortan varsa yol yardım çağır kardeşim, üstüne gitme motor iner bak sonra
Abi şöyle ki şu an durdum şehre girmeme baya var abimleri aradım halledecekler bekliyorum çaresizce
Amin sbi sağol
Motor arızası var diyor. Tonlarca sebebi var. Hiç mi hareket etmiyor araç.
Ediyor aslında yüksek devirde kullanıp bir anda yavaşlatınca böyle oldu. İehre girer girmes baktırscağım
Yol yardimi ara ve galiba yağ olmasi lazim ama cok emin degilim
Motor ariza ışığı yani ufak sorunda olabilir büyükte
Motor arıza ışığı. Yağ eksiltseniz dahi yanar ama ses var diyorsunuz. Büyük sıkıntı. Geçmiş olsun
Motor ariza isigi yskitdan enjektorden bobin bujiddn kaynakli olabilir
bunun çok farklı sebepleri olabilir. net bir cevap vermek çok zor
Motor yağ basıncı ısınmış hatası valla bizde bu başlarda hep yanıyor bişi olmadı daha snsmsms
tamam o zaman ajznsjs abimin öğrencilik zamanında kullandığı araba başına helmeyen kalmadı da değişik değişik sesler geliyor sende de geliyor muydu
Bundan sonrasını katırlarla gideceksin anlamına geliyor.
Ayısın
Sen de. Arabana bakmalısın.
Araba tek benim değil. Bakıp bakmamakla ne ilgisi var düzenli bakımları yapılıyor zaten
Kiminse o bakmamış 🤷 makine bu neden bozulacak başka
Yağı var sıkıntı oluşturabilecek hiç bir şey yok. Her bokolog
Arabada herhangi bı sorun hissediliyordu sürüşte trafik canavarı
Hissediliyor mu
Basmıyor araba 90 a anca çıkıyor her türlü yöntemi denedim gitmedi abimler bir arkadaşı var onları çapırdılar oturdum bekliyorum ağlıyorum aynı zamanda
Belki debriyaj balatası bitmiş olabilir. Ama arabanın altına bakacaklar. En iyi ihtimalle 7k. Geçmiş olsun. Ağlama canından kıymetli olmadığını hatırla. Araba düzelir.
Hayır iftar yapamıycam ona ağlıyorum sağol artık giden para bir şekilde gidecek zaten
Seferi olman gerekiyordu bence buna ağlamalısın
Sağol süpersin
Rica ederim mesleğim bu
Daha da sus konuşma brnimle engelle beni
Anlaştık
aracın motorunda sıkıntı var.. mutlaka en kısa zamanda servise göstermen lazım..
Düldül ciden beni bi sal demiş 😂
Motor lambası bu arıza veriyor
Sanayide usta cay ismalicak o yuzden yanıyor gecmis olsun motorda sikinti var
Motor arza lambası araç ne?
Chevrolet
çağır bir servis yapacak bişey yok geçmiş olsun
Yağı bitmiş aslanın
Motor arıza ışıgı geçmiş olsun
Motor arızası
araç yağı bitmiş
Motor arızalı
Hoşgele Konya'ya!!