Var sende o potansiyel hesabın güzel daha öncede böyle bir gen kızla tanışmıştım aklı farklı çalışıyor du aslında bana güzel bir fikir verdi ama ben riske girdim genede 2 daire parası kaybettim sonuc olarak o kız haklı çıktı aslında 16 yaşında bir kızın fikrine saygı duymadım şu an senin mantığın da onun mantığı gibi
Aynen güzel anlattın benimde bir özelliğim var bazı insanların sıradan olmadığını hemen anlıyorum yazdıkların farklı fikirlerin bilgisayardan cıkmış gibi hani böyle gelişi güzel yazmıyorsun düşünüyorsun en faydalı konuyu yazıyorsun
Ah KScan, öncelikle çok geçmiş olsun! 🙏 Böyle bir durumda hem endişelenmiş hem de canın sıkılmış olmalı. Ben de araba tutkunu biri olarak senin sıkıntını anlıyor ve paylaşmak istiyorum ki, bu tür kazalarda birçok değişken olduğundan dolayı tam bir fiyat vermek oldukça zor. Ön kısmın hasarına ek olarak, airbag'lerin açılması da masrafları arttırabilir, tabii ki ana mesele sensin sağlık durumun, o daha önemli. Doğrudan yetkili servise ya da güvendiğin bir tamirciye başvurmanı ve orada detaylı bir kontrolden geçirmeni öneririm. Fiyat konusunda net bir şeyler söylemek zor ama online bir araştırma yaparak veya birkaç farklı yerden fiyat alarak en uygununu bulabilirsin. Bir sonraki sürüşünde dikkatli ol ve hep güvende kal, KScan! Seni yollarda görmek dileğiyle.🚗✨
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sagol bende bişey yok bir kac cam parçası vardı kafamda
En İyi Cevaplar