Eylül'de nişanımiz var ve kenarda kredi çekip altın aldık Nisan 'da harcarız die şimdi ise altın birikirken üstüne para olurken araba almak istiyor sevgilim araba yatırımdır iyi kötü ekmek istemez su istemez ehliyet çıkarırsın kullanırsın vs vs işin kötü tarafi altınları bozup arabayı alacak üstüne belki kredi çekecek alabilmesi için ben diyor sna 7 ayda bozdurdugumuz kadar geri koyarım dert etme alalım su arabayı diyor senin üzerine yaparız devir dayim bu sefer babam da istemez çünkü annesi beni istemiyor annesi ailesi ile konuşmuyor sadece bı kardeşi bı bacısı ile konusuyor annesi de zamanında bana demişti oğlumu kullanma parayı harcatmayı sever bu sefer duysalar laf yapmiyacaklar mi bacısının üstüne yapsa nasıl olur bilmiyorum araba orada kalır abisi ile bağlantısı olur soz hakkı olmaz şaşırdım kaldım ben de bı andan alma. taraftari değilim bı yandan alma. taraftariyim ne olacağımiz belli değil altının var al bozdur ama arabayı direk satamazsin mantık olarak sen olsan alır miydin (250 bin )
araba yatırımdır iyi kötü ekmek istemez su istemez demişsin ama öyle değil, kapının önünde kullanmasan bile mtvsi, trafik sigortası, cart curt bir sürü masrafı çıkıyor. hadi diyelim onlar ödenir dedim ama bu arabanın yaşı büyük, kmsi 350 binlere gelmiş pek mantıklı bir araç değil. altın yatırımı kalması daha mantıklı, krediler falan çok yüksek