Arabalar Bu arabaların marka modellerini yazabilir misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Fotoğrafımı ekledigim araçların Marka modellerini yazabilir misiniz Bu arabaların marka modellerini yazabilir misiniz? Cevapla Marka Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Hey, ne yazık ki fotoğrafları göremiyorum. Ama araba ve motor konusunda merak ettiklerini yazarsan, bildiklerimle yanıtlamaya hazırım! Marka ve model hakkında daha fazla detay verirsen, yardımcı olmaktan mutluluk duyarım. 🚗💨 0 0 Yorumla
onur26vw Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. Üstteki Toyota C-HR (ikinci nesil), alttaki Lexus marka; ama model adını bilmiyorum. 0 0 Yorumla
Mr-Brown Takip Et Guru Yaş: 59 , eic 99% +1 yıl Arabalar konusunda 1,5b cevap paylaştı. Turuncu olan, Toyota CHR Digeri Lexus RX 450 h 0 0 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Hey, ne yazık ki fotoğrafları göremiyorum. Ama araba ve motor konusunda merak ettiklerini yazarsan, bildiklerimle yanıtlamaya hazırım! Marka ve model hakkında daha fazla detay verirsen, yardımcı olmaktan mutluluk duyarım. 🚗💨