Bugün her gün elli kere geçtiğim yoldan geçiyordum. Yavaş yavaş gidiyorum zaten durmam gerekti ön ve arka frene bastım hafiften basmamla motorun kayması bir oldu. Yolda kum vardı biraz sanırım ondan bende dikkat etmedim. bir şey olmadı bana ama motorda hafif çizikler var cidden moralim baya bozuldu bir daha kullanmaya korkuyorum. Siz böyle bir durum yaşadınız mı?
Motor kazası yaptım. Siz daha önce kaza yaptınız mı?
Bana yıllar önce yaşadığım motor kazasını hatırlattin arkadaşımla dar yollardan gidiyorduk kask var diye güvendim arkadaşım Çok hızlı gidiyormuş görgü tanıkları öyle söyledi sonra iki kişi karşıdan karşıya geçmek isterken arkadaşım iki frene bastı ben yere kapakladim bir şey olmadı kafam da kask olduğu için mindere düşmüş gibi hissettim sonra arkadaşım hayla gitmeye devam etti ayağına motor düştü bende sendeleyerek kalktım sonra ambulanslik olduk o günden sonra bir daha asla motora binmeyeceğim dedim 30 Ekim 2018
öncelikle geçmiş olsun evet yaşadım ama sürmeye devam 2 kaza arriyeten arazide 2 düşüş motorun ama bir noktadan 100 defada geçseniz her geçişte dikkat etmeniz lazım o örn o kum (miktarını bilmediğimden) dökülmeden önce yola mazot ya da yağ dökülmüş olabilir ondan kum atmışlardır ama çevrede dökülen malzeme azda olsa kalmıştır kaydırı çakıl ya da kum taşıyan kamyon geçmiştir oda lastiklerin tutuşunu azaltır düşürür o yüzden bu tarz yüzeylere yaklaşmadan görüp durmanız ve mümkünse yolu iyice tarayıp güvenli olacak yönden gitmeniz lazım tekrardan geçmiş olsun bu tarz ufak tefek sorunlar sizi yıldırmasın kazasız belasız sürüşler
geçmiş olsun öncelikle, arabamla sulama kanalına uçmuştum karşı yönden gelen tırla çarpışmamak için direksiyonu kırıp yoldan çıkarak iyi ki yapmışım ama bu kez de boğluyordum çünkü kanal derin ve akıntılıydı arabada nerdeyse dibe gömülmüştü emmiyet kemerini her zaman takan ben o gün takmayı unutmuştum yoksa su altında asla açılmazdı sunroof açıktı içinden çıkıp yüzüp kurtulmuştum
Anlattım zaten hiç okumadan cevap yazdınız sanırım normal gidiyordum yolda biraz yavaşliyim dedim frene bastım yol kumlu olduğundan sanırım ve ön frenden dolayı kaydı düştüm